Katalogi

Suositut filtterit
20 tuotetta

Tuleeko purjehduskengistä mieleesi kesä, meren tuoksu ja raikas, vaaleasävyinen purjehdusasu? Tai kenties jännittävä mahdollisuus tuoda urbaaniin katutyyliin hurmaavaa perinnetietoista twistiä? Vai ovatko ne sinulle yksinkertaisesti klassisen laatupukeutumisen tyylikkäät arkijalkineet? Sebagon kengät tuovat silauksen laatua, vankkaa käsityöosaamista ja autenttista purjehduskenkätunnelmaa moneen eri tyyliin.

Sebago sai alkunsa Yhdysvaltain Mainessa vuonna 1946 tarpeesta luoda järvien ja meren hallitseman alueen olosuhteisiin ja Uuden Englannin perinteisiin sopivia korkealaatuisia jalkineita. Yhtiön vanhinta kenkämallia, miesten klassista nahka-avokasta, valmistetaan tänäkin päivänä samalla lailla kuin alkuvuosinakin. Myös vuonna 1970 lanseerattuja ikonisia Docksides-purjehduskenkiä tuotetaan edelleen alkuperäisellä, hyväksi havaitulla kaavalla. Lukuisten purjehdustapahtumien sponsorina toimineen Sebagon purjehduskengät ovat nimensä mukaisesti kehitetty ominaisuuksiltaan juuri veneiden kansille sopiviksi – ne ovat mukavat jalassa, niiden tukevat pohjat antavat hyvän pidon ja kestävä nahkapinta ei oikein huollettuna mene pilalle aaltojen roiskeissa. Tänä päivänä Sebagon mallistot ovat sekoitus muuttumattomia, arvokkaita perinteitä sekä uutta, mielikuvituksellista jalkinemuotoilua. Sen periaatteisiin kuuluu edelleen tuottaa käytännöllisiä, käsin ommeltuja nahkakenkiä, jotka kestävät aikaa.

Sebago – moderniin tyyliin istuvaa perinteistä purjehdushenkeä

Tavoitteletko aallon tuoksuisen merellistä, ruskettuneisiin käsivarsiin sopivaa kesäistä purjehdushenkeä? Yhdistä esimerkiksi puhtaan valkoiseen puuvillapaitaan ja vaaleanruskeisiin kangashousuihin merellisen tummansiniset purjehduskengät. Rennon nostalgisen herrasmiestyylin täydentävät puolestaan esimerkiksi ruskeat Classic-avokkaat. Vaikka Sebagon jalkinesuunnittelu nojaakin vahvasti vanhoihin perinteisiin, elää se silti vahvasti ajassa ? uudet materiaalit ja raikkaat värit tekevät sen kengistä myös trendikkään katumuodin ja modernin casual-tyylin luottojalkineet. Urbaani hipster-look saa lisää syvyyttä, kun täydennät rennon ruutupaidan, slim fit -farkkujen ja pipon tai lippiksen ilmeen esimerkiksi näyttävän vihreän sävyisillä Docksides-klassikoilla tai hauskoilla, kaksivärisillä Spinnaker-purjehduskengillä.

Sebagon ikoniset jalkineet heijastavat rakkautta käsityöhön, purjehdukseen, rennon jännittävään elämään ja laadukkaaseen muotiin.

Yhdistele ja sekoita