Suodatin1

369 tuotetta

Etsitkö uranaisen luottopuseroa? Ylellisen laadukas Seidensticker suunnittelee huippumuotia tasokkuutta vaativille naisille ja miehille. Brändin varmuutta uhkuva design tekee arkityylistä ajattoman. Se antaa myös bilevaatteille elegantin säväyksen.

Epäröitkö joskus vaatevalinnoissa tärkeän työtapaamisen alla? Pitäisikö valita tiukka vai väljä vaatetus? Huitaise huolet pois, luota tyylipuhtaaseen kangaspuseroon! Sen alaosaan voit laittaa esimerkiksi suoralinjaisen kynähameen. Myös leveälahkeiset housut näyttävät upeilta simppelin paidan kanssa. Ottaisitko sellaiset pitkinä vai pohjepituisina? Vahvistat feminiinistä auktoriteettia nousemalla 70-luvun koroille. Jos haluat farkkupäiviinkin annoksen asiallisuutta, ota mallia Charlize Theronilta. Hän liittää väljän paidan pariksi tiukat farkut. Seidensticker on pettämätön asiantuntija miesten paidoissa. Istuva kauluspaita on pukusi paras kaveri, mutta se antaa rennoille chinoillekin tyylikkään vivahteen.

Seidensticker taitaa trendit ja tuntee klassikot

Seidensticker antaa sinun leikitellä puseroiden hienostuneilla laskoksilla. Luo pystylaskoksilla pidentävää illuusiota. Kiinnitä katseita eleganteilla kaula-aukoilla, sievillä kauluksilla ja trendikkäillä solmimisnauhoilla. Kuoseissa on retroa ja rohkeutta, mutta myös herkkää feminiinisyyttä. Jos tahdot rakentaa ylellisen näköisen asun miehelle, hyödynnä taidokkaasti toteutetut leikkaukset!

Seidensticker värittää vaatteensa klassishenkisesti, värimaailmaa täydentävät tyylikkäät trendivärit. Olet varmaan huomannut, että saman kuosin tunnelma voi muuttua värityksen myötä jopa tyttömäisestä dramaattiseksi. Kokeile eteeristä ilmettä viileän vaalealla asukokonaisuudella, vahvista näyttävyyttä parilla kutsuvalla tehovärillä. Jos haluat hiukan erottuvampaa ilmettä, ripottele intensiivisiä sävyjä hillittyjen värien joukkoon. Miehille brändin paidoissa on raikasta ja luotettavaa värimaailmaa.

Saksalainen Seidensticker valmistaa naisille monikäyttöisiä yläosia. Rakennat niillä tiukkaa asiatyyliä tai puet osaksi boheemia asua. Voit hienosäätää kokonaisuutta aistikkailla piikkikoroilla tai tyttömäisillä tennareilla. Viimeistele vaatetus esimerkiksi paitaan sopivilla korvakoruilla. Kokeilisitko rohkeita hiuskorujakin? Jos olet asiatyylin mies, muista detaljit. Tyylikäs solmio ja hienostuneet kalvosinnapit tekevät aina herraskaisen vaikutuksen.

Yhdistät helposti