Suodatin1

Shepherd
Mallisto

85 tuotetta

Ruotsalainen Shepherd tuo pientä luksusta jokaiseen päivään. Perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen valmistetut lampaannahkaiset tossut ja tohvelit lämmittävät jalkoja ja ihastuttavat pehmeydellään. Modernin minimalistinen ja samalla ajaton muotoilu takaa sen, että näitä tossuja emme halua piilotella kaappiin. Näihin ihastumme aina uudelleen.

Shepherd of Sweden tuo tyyliisi lämpöä ja laatua luonnonmateriaaleista valmistettuna

Skandinaaviset sääolot asettavat tiukkoja vaatimuksia jalkineiden valmistajille. Vuonna 1982 perustettu Shepherd on vastannut tähän haasteeseen ja luottanut jo yli 30 vuoden ajan aitoon, luonnolliseen lampaantaljaan. Luonnonmateriaalina lampaantalja taipuu taitavien tekijöiden käsissä niin tossuiksi, kengiksi, pohjallisiksi kuin sisustustuotteiksikin. Lampaanturkiksen ja lammasnahkan monipuoliset ominaisuudet tulevat parhaiten esille erityisesti sisäkäyttöön tarkoitetuissa tohveleissa. Kun sujautat jalkasi tossuihin, lampaanvilla tuntuu hyvältä ja pitää varpaasi lämpiminä. Luonnollinen nahkapinta viimeistelee tossujen ulkoasun ja tuo niille hillityn tyylikkään ilmeen. Näiden lisäksi villa hylkii luonnostaan likaa, mikä auttaa pitämään jalkineet hyvänä pitkään ja tekee tuotteista helppohoitoisia. Shepherd on aina valmistanut ja valmistaa edelleen kaikki jalkineensa ja tohvelinsa käsityönä vanhoja menetelmiä käyttäen ja vaalien. Voit siis olla varma, että laadukkaat tossut kestävät käytössä ja tuovat lämpöä viileisiin päiviin.

Shepherd taitaa tohvelityylin

Kaipaako tyylisi hieman pehmeämpää otetta? Shepherdin tossut sopivat moneen eri tilanteeseen. Jos tapanasi on piipahtaa kaupassa tohvelit jalassa, valitse ulkokäyttöön sopivat tossut. Valikoimasta löytyvät sekä naisille että miehille suunnitellut varrelliset tohvelit tyylikkäissä beigen, harmaan tai sinisen sävyissä. Näissä lyhytvartisissa malleissa on kosteutta kestävä kuminen ulkopohja, joten tossuissa tallustelu onnistuu myös kodin ulkopuolella. Myös miesten turkisvuoratut mokkasiinit sopivat arkikäyttöön ja tuovat sopivaa säväystä peruslookkiin esimerkiksi rullalle käärittyjen housunlahkeiden kanssa. Jos kotonasi on kylmät lattiat tai tarvitset sopivat tossut mökille, valitse helposti jalkaan sujautettavat turkistohvelit. Naisten malliston ballerinamaiset lampaannahkatohvelit puolestaan sopivat sisätiloissa oleskeluun rennon oloasun tai pymajan kanssa. Jos haluat ottaa rennosti pitkän työpäivän jälkeen, laita Shepherdin tossut jalkaan ja istahda alas. Pehmeitä nahkapohjaisia tossuja ei tarvitse riisua loikoillessakaan, vaan voit huoletta nostaa jalkasi sohvalle.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista