Mallisto / Shimano

Suodatin (1)

1 tuotetta

Jos harrastat pyöräilyä tai urheilukalastusta, Shimano on sinulle varmasti jo vanha tuttu. Kaikki fillarointia harrastavat ovat varmasti jossain vaiheessa törmänneet yrityksen tuotteisiin, sillä japanilaisyritys on merkittävimpiä polkupyörän osien valmistajia. Erityisesti se on ansioitunut vaihteistojen kehittäjänä. Brändin tuoteperheeseen kuuluvat myös esimerkiksi kalastuskelat sekä monenlaiset pyöräilyvaatteet ja -kengät. Uudet innovaatiot, tinkimätön laatu ja hienot designit takaavat, että urheiluvälinebrändin tuotteet ovat alansa ehdotonta huippua.

Valitse Shimano, kun haluat tehdä pyöräilystä nautinnollista!

Pyörällä pääsee toki eteenpäin lähes missä tahansa asussa, mutta varsinaiseen pyöräilyharrastukseen tarvitaan asianmukainen pyöräilyasu. Shimano haluaa tehdä pyöräilystä kaikin puolin nautittavaa, joten se on lanseerannut myös korkealuokkaisia ajoasuja ja -tarvikkeita sekä harrastajien että ammattilaisten käyttöön. Pyöräilyssä kriittiseksi tekijäksi nousee ilmanvastus, joten pyöräilyasut pyritään suunnittelemaan mahdollisimman ihonmyötäisiksi. Urheiluvälinebrändin pyöräilyasuissa on myös muita juuri pyöräilyä varten kehitettyjä erityispiirteitä. Esimerkiksi pyöräilytakeissa ja pyöräilypaidoissa saattaa olla käteviä karttataskuja. Pyöräilyhousuissa taas on tavallisesti vahvistettu ja pehmustettu takamus, sillä hyväkin satula laittaa pakarat testiin pitkillä ajomatkoilla. Koska tyyli on tärkeää myös pyöräilyssä, Shimano on kiinnittänyt erityistä huomiota urheiluvaatteiden linjakkaaseen ulkonäköön. Musta on ikuinen suosikki, mutta pyöräilymaailmassa saa tykätä myös räikeistä väreistä. Shimano tarjoaa lisäksi raikkaalta tuntuvia pastelleja ja kauniita sinisävyjä, joissa erotut eduksesi pyöräilytapahtumissa.

Shimano - polje tyylillä!

Pyöräilyharrastusta helpottavat myös oikeanlaiset jalkineet. Pyöräilykengissä jalat eivät väsy eivätkä lipsu polkimilta, joten pystyt polkemaan tehokkaammin. Pyöräilykenkien pohjissa on lukkokappale, joka voidaan sovittaa pysymään kiinni polkimissa. On myös havaittu, että polkemisen kannalta parhaimmat jalkineet ovat kovapohjaiset. Valitettavasti pyöräilykengät eivät ole perinteisesti olleet erityisen mukavia kävellessä, mutta Shimano on pyrkinyt ratkaisemaan tämänkin ongelman. Brändin mukavilla ja tyylikkäillä kengillä matka taittuu myös jalan, vaikka toki niiden ominaisuudet on luotu erityisesti pyöräilyä silmällä pitäen. Valittavana on niin korkeavartisia nilkkaa tukevia malleja kylmille keleille kuin keveitä ja kesäisiäkin malleja. Shimanon ensiluokkaisissa varusteissa jaksat polkea tunnista toiseen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista