Suodatin1

174 tuotetta

Shine Original on miesten katumuodin ytimessä! Sen valikoima on hallittu kokoelma tummasävyistä denimiä, trendikkäitä rentoja kauluspaitoja, minimalistisia neuleita ja huippumuodikkaita ylipitkiä t-paitoja. Malliston keskipisteessä ovat ajattomat urbaanin muodin elementit, joiden juju on tyylikäs leikkaus tai makea kuosi.

Shine Originalin mallisto kielii yksinkertaisesta pukeutumisideologiasta: vaatevalikoimaan kootaan sopiva määrä puhdaslinjaisia ja selkeitä ylä- ja alaosia, joihin on helppo yhdistellä näyttävämpiä vaatekappaleita. Molemmat osaset voi jättää Shine Originalin suunnittelijoiden vastuulle, etsit sitten harmaata neuletta, valkoista t-paitaa, huippumuodikasta farkkupaitaa tai näyttävää printtipaitaa!

Shine Original ? muotia kaupungin sykkeeseen

Tummanpuhuvat asukokonaisuudet ovat nousseet suorastaan muoti-ilmiöksi. Mustiin tai tummanharmaisiin farkkuihin yhdistetään tummasävyinen, ylipitkä t-paita, ja tyyli viimeistellään täysmustilla korkeavartisilla tennareilla ja kenties vielä näyttävällä kaulaketjulla. Shine Original tarjoaa loistavat mahdollisuudet tummien sävyjen taidokkaaseen yhdistelyyn!

Merkin monipuolisuudesta kielii synkkien sävyjen rinnalle nostetut kirkkaat yläosat, jotka muuttavat asukokonaisuuden ilmeen välittömästi kesäiseen suuntaan. Tummien slim fit -farkkujen, raikkaan väristen tennareiden ja hihattoman paidan yhdistelmä on suorastaan katumuodin klassikko! Jos taas tarve on muodollisemmalle asukokonaisuudelle, valinta osuu napakkaan, hyvin leikattuun kauluspaitaan ja kapeisiin chinoihin tai kangashousuihin. Säiden lämmetessä käännytään Shine Originalin puoleen uudestaan, sillä se hallitsee myös makeiden farkku- ja kangasshortsien valmistuksen.

Viileällä säällä asukokonaisuuden ilmettä hallitsee tietysti takki. Merkin valikoimaan kuuluu niin klassisia miesten takkimalleja, trendikkään kapeita hupullisia malleja kuin rennon sporttisia toppatakkejakin!

Yhdistät helposti