97 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalainen muotimerkki Shoe the Bear on valloittanut maailmaa pistämättömällä kenkätyylillään vuodesta 2007 lähtien. Kenkien suosio on kirinyt ympäri maailman, sillä näitä naisille suunnattuja kenkäihanuuksia on saatavilla jo 15 maassa.

Jatkuvasti mallistojaan uusiva Shoe the Bear elää trendien huipulla, ja säännöllinen uusiutuminen takaakin kenkien tuotannossa viimeisimpien muotituulien toteuttamisen. Modernista suunnittelustaan tunnetun Shoe the Bear -merkin varsinainen juju on kenkien pohjiin kohdistuneessa suunnittelussa. Platform-pohjia on kevennetty traktori-pohjakuvioinneilla, jotka jalkaan vedettyinä näkyvät hauskoina sahalaitaisina reunoina. Tolppakorkoja piristää laatikkomainen muotoilu ja tasapohjaisia kenkiä on nostettu somistamaan reunojen vino leikkaus. Jännittävää ja hauskaa kenkätyyliä Shoe the Bear -merkiltä!

Pohjoismaista huipputyyliä Shoe the Beariltä – muodikkuus kulkee askeleissasi!

Nahkaiset nilkkurit toimivat kenkäkaappien itseoikeutettuina kuningattarina. Nilkkurit toimivat erinomaisina katseenvangitsijoina useissa eri asukokonaisuuksissa ja ne sopivat loistavasti ympärivuotiseen käyttöön. Kauniilla nilkkureilla kruunaat niin talvisen villatakin, nahkalegginsien ja muhkean untuvatakin kokonaisuuden kuin kesäisen topin ja farkkushortsien muodostaman siron pukeutumisenkin. Nilkkureiden värivaihtoehdoista löytyy klassisen mustan ohella myös pirteää harmaata sekä pehmeitä ruskean sävyjä. Shoe the Bear -kenkien valikoimista löytyy myös toinen naisten pukeutumisen must have -kenkäpari eli klassiset mustat korkkarit. Korkokenkiä löytyy naisellisilla piikkikoroilla, mukavilla kiilakoroilla sekä trendikkäillä tolppakoroilla varustettuina. Valitse vain oma suosikkisi – Shoe the Bear huolehtii tyylikkyydestä!

Shoe the Bear -valikoiman upeat yksilöt suorastaan kiljuvat päästä muotitietoisten naisten jalkaan! Näillä kengillä siivität vauhtia trendikkäisiin askeliisi. Klassisia kävelykenkiä muistuttavat nauhakengät ovat saaneet modernia ilmettä niitä hellivien värien kosketuksesta. Perinteinen musta kimaltelee upeasti lakerikenkien tavoin, ja peilipintainen, kirkkaan hopeinen sävy on yksinkertaisesti ennennäkemättömän staili! Näissä huikeissa kenkäluomuksissa valloitat niin diskojen tanssilattiat, kruunaat chillin vapaa-ajan kuin piristät arjen harmautta ja arkista pukeutumista!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua