Leikkisää, iloista ja naisellista alusvaatemuotia sinulle, joka haluat panostaa vaatteisiisi aamun ensi hetkistä lähtien. Short Stories tarjoaa raikkaita vaihtoehtoja niin rintaliiveistä ja alushousuista ihastuttaviin yöasuihin saakka. Kauniit alusvaatteet luovat täydellisen lähtökohdan tyylikkäälle pukeutumiselle. Vaikka et pääsisikään esittelemään upeaa alusasuasi muille, tieto siitä, että olet pukeutunut upeasti päästä varpaisiin ja päällystakista rintaliiveihin, antaa sinulle itsevarmuutta päivän haasteisiin. Upean ilmeensä lisäksi, täydellinen alusasu tuntuu ihanalta ihoa vasten.

Short stories luo ihanan raikasta ja naisellista alusvaatemuotia, johon on ilo pukeutua jokainen aamu ja ilta. Unohda kulahtaneet verkkarit ja collegepöksyt ja täydennä vaatekaappiasi kauniilla yöasuilla. Kokoamalla yöasusi erilaisilla kuoseilla koristelluista pyjamahousuista ja -paidoista, voit rakentaa joka ilta mieleisesi kokonaisuuden yhdistelemällä esimerkiksi pallokuviota ja herkkää kukkakuosia. Kaunis yöasu toimii täydellisenä oloasuna rennoissa koti-illoissa ja kukapa ei nauttisi enemmän olostaan, kun kotiasukin on loppuun asti mietitty.

Short stories luo raikkaita, kauniita ja naisellisia alusasuja

Brändin alusasut on verhoiltu pääasiassa erilaisiin klassikkokuvioihin, kuten merelliseen raitaan, romanttiseen kukkaloistoon tai iloiseen pallokuvioon. Nämä klassikkokuosit toimivat täydellisesti yksinään tai yhdisteltyinä toistensa kanssa. Harmoninen värimaailma takaa sen, että näyttävätkään kuviot eivät näytä liian villeiltä. Panosta kauniisiin ja hyvin istuviin rintaliiveihin ja alushousuihin, sillä niillä luot pohjan kaikelle muulle pukeutumiselle.

Short stories tarjoaa eri tyylejä moneen makuun. Innostutko tummista ja vahvoista väreistä vai pehmeistä pastellinsävyistä ja neutraaleista harmaista? Entä oletko pelkistetyn tyylin ystävä vai rakastatko runsaita kuvioita ja pitsisomisteita? Mikä ikinä tyylisi onkin, löydät paljon upeita vaihtoehtoja merkin upeista rintaliiveistä sekä alus- ja yöasuista.

Yhdistele ja sekoita