Katalogi

Suositut filtterit
607 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

SIKSILK on trendikäs yhdistelmä katumuotia ja urheilullisuutta

Englannissa perustettu SIKSILK on nopeasti suosiotaan kasvattanut vaatemerkki, jonka tuotteet ovat moderni yhdistelmä urheilullisuutta ja rentoa katumuotia. Brändin tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys, monikäyttöisyys ja tuotteiden helppo yhdisteltävyys. Zalandolla pääset tutustumaan satoihin merkin laadukkaista tuotteista!

Brändin monipuolisesta tuotevalikoimasta löytää tuotteita jokainen, joka haluaa simppelin rentoa, mutta sopivan näyttävää puettavaa jokaiseen päivään. Merkin vaatteet päällä voi yhtä hyvin viettää päivän kotona, kuin kavereiden kanssa kaupungillakin. Ne sopivat loistavasti kouluympäristöön ja rennolle työpaikalle, sekä erityisesti aktiiviseen vapaa-aikaan.

SIKSILK on nopeasti kasvava maailmanlaajuinen vaatemerkki, joka tunnistaa myös kasvavan vastuunsa kestävän kehityksen suhteen ja pyrkii jatkuvasti tutkimaan luonnonmukaisempia tapoja hoitaa asioita. Tästä hiljalleen kehittyvästä suuntauksesta osoituksena löytyy brändin valikoimasta myös pikkuhiljaa kasvava valikoima meillä Zalandollakin vihreän kestävä kehitys-merkin saaneita tuotteita. Näissä on käytetty esimerkiksi osittaisena valmistusmateriaalina kierrätettyjä kuituja – esimerkiksi kierrätettyä polyesteriä – ja näin saatu valmistuksessa syntyviä päästöjä alhaisemmiksi.

SIKSILKin tarjoaa katumuotia monipuolisin tyylein

SIKSILK yhdistelee mukavan monipuolisin tavoin erilaisia tyylejä. Urbaaniin katumuotiin sopivasti tarjolla on suuri määrä erilaisia värivaihtoehtoja ja kokonaisuuksia, joista jokaisella voi tuota itseään ja omaa tyyliään halutessaan paremmin esille. Tuotteisiin on otettu urheilumaailmasta värikkyyttä sekä tiettyjä retro-elementtejä, jotka on puolestaan yhdistetty modernin katumuodin rentouteen ja monikäyttöisyyteen.

Brändin rentojen vaatteiden erittäin laajasta valikoimasta on helppo löytää sopivia vaatekappaleita tai asukokonaisuuksia jokaiseen päivään. Nuorekkaaseen työilmapiiriin soveltuvia laadukkaita vaatteita, kuten monenlaisia paitoja, löydät pilvin pimein. Kouluun ja vapaa-ajalle soveltuvia vaatekappaleita, kuten tyylikkäitä collegepaitoja ja siistejä farkkuja, voi myös valikoida erittäin kattavasta määrästä tuotteita.

Monipuolista katu- ja vapaa-ajan muotia tarjoava SIKSILK on syystäkin tavasta, jolla brändin vaatteet soveltuvat monenlaisille käyttäjille. Brändin tuotteet soveltuvatkin kaikille, sukupuoleen katsomatta, jotka haluavat pukeutua rennon modernisti laadukkaasti valmistettuihin vaatteisiin, jotka näyttävät hyvältä. Tervetuloa asioimaan Zalandolla ja tekemään löytöjävaatemerkin useita erilaisia tyylejä mahdollistavista tuotteista.

Kaikille sopiva SIKSILK-arkivaatteiden valikoima

Tämän hetken ajankohtainen katutyyli ja sporttisuus ovat yhdistyneet SIKSILKin mallistoissa erinomaisesti. Brändin tuotteita yhdistää myös se, että niitä voi käyttää kaikki rennosta katumuodista kiinnostuneet ikään tai sukupuoleen katsomatta. Valikoimasta löydät suuren määrän unisex-tuotteita, laajat miesten ja naisten mallistot, sekä varsin kattavan valikoiman tuotteita lasten kokoluokissa.

Brändin valikoimasta löydät todellakinreilusti lasten kokoluokissa löytyviä tuotteita, jotka sopivat esimerkiksi kaikille rentoa tyyliä hakeville koululaisille loistavasti. Aina käytännölliset t-paidat luovat hyvän pohjan jokaiseen päivään. Lisäksi päälle voi pukea vaikka jonkin brändin lukuisista siisteistä polyesterista valmistetuista huppareista, sekä erittäin rennot verryttelyhousut.

Naisille suunnatuista mallistoista on helppo poimia mukava alusvaatekerrasto, siistit topit, ja naisellisen muotoiset hupparit. Miesten mallistoista löytyy puolestaan kaikkiin päivän toimiin soveltuvat paidat ja housut, sekä esimerkiksi kattava valikoima erilaisia shortseja. SIKSILK on tarjonnaltaan niin monipuolinen, että löydät lähes varmasti täältä mukavat vaateparret sekä arkeen että vapaa-ajalle.