Mallisto / SIKSILK

Suodatin (1)

420 tuotetta

Treenivaatteiden ja katumuodin uusimmat tuulet

SIKSILK ammentaa nykypäivän katumuodista ja siitä, miten se vaikuttaa urheiluvaatteisiin ja nuorisokulttuuriin. Valmistaja haluaa olla mukana luomassa elämäntyyliä, jossa korostuvat aktiiviliikkuminen, luovuus sekä se, että haluaa sanoa vaatteillaan jotain. Tule mukaan liikkeeseen!

Näyttävää urheilullisuutta

SIKSILK on onnistunut luomaan muutamassa vuodessa tunnistettavan tyylin, jota hallitsevat rohkeat yksityiskohdat, näyttävät printit ja napakka siluetti. Näissä vaatteissa ja asusteissa erotut varmasti! Valmistajan tuotteet ovatkin urheilijoiden, vaikuttajien ja huippumallien suosiossa. Tyyli sopii makuun, jossa arvostetaan toiminnallisia tuotteita, mutta ei haluta näyttää tylsältä. Valmistaja onkin omistautunut tarjoamaan faneilleen mitä upeimpia värejä ja printtejä viimeistellyissä tuotteissa, jotka sopivat kaikkeen vapaa-aikaan. 

Toimivia materiaaleja tyylikkyyttä unohtamatta

Materiaalien puolesta mallisto on täydellinen urheilullisuuden ja tyylikkyyden liitto. Suuri osa vaatteista sopeutuu kovaankiin treeniin, mutta myös oleiluun ja suorituksesta palautumiseen. Näissä vaatteissa olet parhaimmillasi missä vaan!

Teksteillä ja logoilla koristellut resorit ovat olleet pinnalla jo jonkin aikaa ja valmistajan paidoissa trendiä on hyödynnetty anteeksipyytelemättömällä tavalla. Verryttelyasujen sivukanttauksissa on samaa ylenpalttisuutta. Brändin logon koukeroissa on barokkimaista näyttävyyttä, joka toistuu printteinä ja brodeerauksina vaatteiden näkyvimmissä kohdissa.

Korosta kroppasi parhaita puolia

SIKSILKin brändiin kuuluu olennaisesti erilaisille ihmisille ja erilaisiin tyyleihin sopivat tuotteet. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Vaatteet on valmistettu joustavista materiaaleista, ja erilaiset yksityiskohdat sekä viimeistelyt takaavat hyvän istuuvuden erilaisille vartaloille. Nämä vaatteet eivät vaadi salitreenattua kehoa, vaan ne tuovat parhaita puoliasi esiin ja tuntuvat samalla hyvältä päällä, oli vartalosi minkälainen tahansa.

Malliston siluetti on kavennettu ja sporttinen ja sitä leimaavat sekä lyhennetyt lahkeet että t-paitojen hihat. Kädenteiden ja lahkeiden resorien ansiosta käsivarret ja nilkat korostuvat. Paidoissa hihat ovat kapeita tai olemattoman lyhyitä. Nyt voi luvan kanssa esitellä käsivarsia tai upouusia lenkkareita! 

Yläosissa sporttiset leikkaukset tuovat olkapäille hyvää istuvuutta, joten hartialinja näyttää sopivan korostetulta. Verryttelyhousuissa tyköistuva leikkaus pitää huolen, että jalkojen parhaat muodot tulevat esiin. Valmistajan tunnistettavaan tyyliin kuuluukin olennaisesti se, että näyttää atleettiselta tilanteessa kuin tilanteessa. Nämä vaatteet tuovat kroppasi parhaat puolet esiin!