195 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Simone Pérèle on ranskalainen alusvaatemerkki jo yli 60 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Ranskalaismerkki hallitsee mestarillisesti hienostuneen tyylin: mallistoa dominoi aistikkuus ja sensuelli eleganssi. Hienostunut värimaailma, kauniit materiaalit ja koristeelliset yksityiskohdat luovat arvokkaan ja ylellisen kokonaisuuden.

Simone Pérèle sai alkunsa samannimisen suunnittelijan toimesta vuonna 1948, jolloin konservatiiviset ja sovinnaiset arvot jylläsivät ja naisen paikka oli usein kotona lieden ääressä. Simone Pérèle halusi voimauttaa naisia ja haastaa konservatiiviset moraalisäännöt. Tuohon aikaan mukavuuden ja kauneuden yhdistäminen alusvaatemarkkinoilla oli vallankumouksellinen idea: juuri tämän Simone Pérèle kuitenkin teki. Naiseuden syvällinen ymmärrys näkyy vaatteiden täydellisissä mittasuhteissa ja laadukkaissa materiaalivalinnoissa. Sama tietotaito on siirtynyt myöhemmille sukupolville. Simone Pérèle on vielä tänäkin päivänä perheyritys.

Simone Pérèle tarjoaa lumoavan kaunista silmänruokaa

Oikeanlaiset alusvaatteet jos mitkä saavat naisellisen ja itsevarman olon aikaan. Kokeillessasi kerran laittaa yllesi Simone Pérèle'ta, tiedät miten iso ero todellisen laatumerkin ja tavallisen markettimerkin välillä on. Ihoa hyväilevät materiaalit myös näyttävät syntisen hyviltä - mallisto on täynnä herkkää pitsiä, unelmankevyttä mesh-kangasta ja lumoavaa satiinia. Jokainen yksityiskohta on niin tarkkaan harkittu ja kaunis, että näistä alusvaatteista on vaikea saada silmiään irti!

Alusvaatteet ovat kenties naisen käytetyimpiä vaatteita. Käytämme rintaliivejä ja alushousuja päivittäin. Siksi aikaa kestäviin ja laadukkaisiin alusvaatteisiin panostaminen kannattaa. Simone Pérèle on satsannut esimerkiksi rintaliiveissään istuvuuteen, mukavuuteen, materiaaleihin, kiinnikkeisiin ja tietysti tyyliin. Jokaiselta naiselta tulisi löytyä ainakin muutamat laadukkaan luksusmerkin valmistamat alusvaatteet, jotka sopivat erityisiin tilanteisiin kuten romanttisiin iltoihin tai juhlapuvun alle. Päästä upea naisellisuutesi valloilleen ja valitse nyt suosikkisi tämän upean ranskalaismerkin mallistosta!

Yhdistele ja sekoita