Mallisto / Sisley

Merkki
Hinta
6
6
250
250
Uutuudet

679 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/9
Villakangastakki - anthrazit Neule - red Pitkähihainen paita - grey Pitkähihainen paita - offwhite Leggingsit - black Toppi - brown Vapaa-ajan mekko - black Collegepaita - offwhite Leggingsit - light red HOOD - Collegetakki - khaki Paitapusero - white Pitkähihainen paita - black Neuletakki - grey Villakangastakki - black Kangashousut - dark gray Talvitakki - light grey DRESS - Neulemekko - black Slim fit -farkut - blue denim Verryttelyhousut - black Pitkähihainen paita - offwhite HOOD - Collegetakki - black Pitkähihainen paita - rose BLOUSE - Pusero - offwhite Skinny-Farkut - blue denim DRESS - Vapaa-ajan mekko - black Pitkähihainen paita - dark grey JACKET - Untuvatakki - black BLOUSE - Pusero - black Neule - dark red Talvitakki - black Vapaa-ajan mekko - black Välikausitakki - black Neuletakki - dark grey Untuvatakki - black Collegepaita - black Pitkähihainen paita - silver Talvitakki - olive JACKET - Untuvatakki - black Pitkähihainen paita - black Pitkähihainen paita - dark grey DRESS - Juhlamekko - black Pitkähihainen paita - multicolor Leggingsit - red Neule - white Talvitakki - khaki TROUSERS - Kangashousut - black OVERALL - Haalari - black Collegepaita - grey Neule - light grey Neule - black Bleiseri - dark green/gold Pitkähihainen paita - red Paitamekko - dark red SLIM FIT - Vapaa-ajan kauluspaita - light blue Villakangastakki - black SCARF - Huivi - green Bombertakki - rose Pitkähihainen paita - black DRESS - Juhlamekko - black Kangashousut - black

Jos etsit huoliteltua, laadukasta ja huipputyylikästä brändiä, olet oikeassa paikassa! 60-luvun lopulla Pariisissa syntynyt vaatemerkki Sisley on tyylitietoisten miesten ja naisten luonteva valinta. Merkin mallistoista löytyy linjakkaita ja hillittyjä arkipukeutumisen luottoelementtejä sekä juhliin tai illanviettoon sopivia vaatekappaleita.

Brändinä Sisley on monipuolinen. Työelämää varten sen valikoimista löytyy naisille napakoita bleisereitä, klassisia paitapuseroita ja siistejä kotelomekkoja hillityissä sävyissä. Viimeistelty, toisinaan leikkisäkin leikkaus luo huolitellun ja harkitun ilmeen. Miesten Sisley-tyyli on rennon siisti: siihen kuuluvat klassiset neuleet ja neuletakit, pikkutakit ja kauluspaidat. Myös housuostoksilla kannattaa kääntyä merkin puoleen, oli haussa sitten trendikkäät slim fitit, hillityt chinot tai klassiset kangashousut. Sama pätee takkeihin, tarvitsit sitten lämpimän untuvatakin talven rientoihin, ikisuosikki trenssin tai kevyen välikausitakin.

Sisley - huoliteltua huippumuotia

Monipuolinen merkki on myös luottovalinta, jos etsit illanviettoon tai juhliin vaatetta, jossa on sitä jotakin: pieni, mutta huomiota herättävä yksityiskohta tai viehättävä materiaaliyhdistelmä. Naiset löytävät esimerkiksi kevyitä ja ilmavia naisellisia toppeja, joiden yhdistäminen korkkareihin ja lyhyisiin slim fit -farkkuihin luo modernin, mutta juhlavan ilmeen. Brändi valmistaa myös hurmaavia juhlamekkoja! Kavaljeerit puolestaan löytävät valikoimista hyvin istuvat kauluspaidat ja suorat housut.

Katutyylinkin Sisley hallitsee. Sen valikoimaan kuuluuvat makeat miesten printtipaidat, naisten ja miesten rennot hupparit ja esimerkiksi farkkutakit. Tsekkaa myös merkin asusteet! Asustevalikoimaan kuuluu niin hienostuneita hattuja, ryhdikkäitä nahkavöitä ja -hansikkaita kuin ylellisiä huivejakin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua