Mallisto

19 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos etsit huoliteltua, laadukasta ja huipputyylikästä brändiä, olet oikeassa paikassa! 60-luvun lopulla Pariisissa syntynyt vaatemerkki Sisley on tyylitietoisten miesten ja naisten luonteva valinta. Merkin mallistoista löytyy linjakkaita ja hillittyjä arkipukeutumisen luottoelementtejä sekä juhliin tai illanviettoon sopivia vaatekappaleita.

Brändinä Sisley on monipuolinen. Työelämää varten sen valikoimista löytyy naisille napakoita bleisereitä, klassisia paitapuseroita ja siistejä kotelomekkoja hillityissä sävyissä. Viimeistelty, toisinaan leikkisäkin leikkaus luo huolitellun ja harkitun ilmeen. Miesten Sisley-tyyli on rennon siisti: siihen kuuluvat klassiset neuleet ja neuletakit, pikkutakit ja kauluspaidat. Myös housuostoksilla kannattaa kääntyä merkin puoleen, oli haussa sitten trendikkäät slim fitit, hillityt chinot tai klassiset kangashousut. Sama pätee takkeihin, tarvitsit sitten lämpimän untuvatakin talven rientoihin, ikisuosikki trenssin tai kevyen välikausitakin.

Sisley - huoliteltua huippumuotia

Monipuolinen merkki on myös luottovalinta, jos etsit illanviettoon tai juhliin vaatetta, jossa on sitä jotakin: pieni, mutta huomiota herättävä yksityiskohta tai viehättävä materiaaliyhdistelmä. Naiset löytävät esimerkiksi kevyitä ja ilmavia naisellisia toppeja, joiden yhdistäminen korkkareihin ja lyhyisiin slim fit -farkkuihin luo modernin, mutta juhlavan ilmeen. Brändi valmistaa myös hurmaavia juhlamekkoja! Kavaljeerit puolestaan löytävät valikoimista hyvin istuvat kauluspaidat ja suorat housut.

Katutyylinkin Sisley hallitsee. Sen valikoimaan kuuluuvat makeat miesten printtipaidat, naisten ja miesten rennot hupparit ja esimerkiksi farkkutakit. Tsekkaa myös merkin asusteet! Asustevalikoimaan kuuluu niin hienostuneita hattuja, ryhdikkäitä nahkavöitä ja -hansikkaita kuin ylellisiä huivejakin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua