Mallisto

230 tuotetta

Katutyylin kulmakivet koostuvat katseenkääntävistä detaljeista ja nokkelista leikkauksista. Harkitut asennevaatteet ovat vaatekaapin näyttävä kaveri: ne pikapäivittävät asun katu-uskottavuuden kertaheitolla. Sixth June on pariisilaista itsevarmuutta ja asennetta pullollaan. Nämä mallistot fiilistelevät parhaita luottovaatteita ja rohkeita tyylikoukkuja. Rauhalliset vaatekaapin tukipilarit sekä huomioprintein varustetut tärpit ovat tukevaa rakennusainetta hyväntuuliselle asulle. Stailistimme suosikkeja ovatkin vaatteet, joilla tyylin voi freesata niin kaupunkilomille, festarifiilistelyyn kuin illanviettoonkin.

Sixth June on kekseliään kaupunkityylin valloittaja

Urbaanin pukeutumisen nyrkkisäännöt kertovat pilke silmäkulmassa kootusta tyylistä. Rempseä tyyliniekka tietääkin, että street-kelpoinen stailaus ei noudata tarkkaa sääntökirjaa. Sixth June viehättääkin meitä siksi, että helposti yhdisteltävät vaatteet pätevät monessa asussa. Kokeile ajattomien värien ja kuumimpien detaljien yhdistelmää: pienet yksityiskohdat ovat asun juju. Revitty denim, kirkkaat värit ja näyttävät printit toimivat harkitusti annostellen asun vetonaulana. Miksaa luottofarkkusi tai siistit chinot kontrastivärisen collegen tai kuviollisen paidan kanssa ja saat signature-asuun ryhtiliikkeen. Freesattu kokonaisuus toimiikin niin rennossa toimistoasussa kuin brunssipäivällisillä. Minimalisti ottaa myös pienet ja näyttävät elementit tehokäyttöön: rispaantunut farkkukangas ja army-henkinen camo-kuosi elävöittävät tummanpuhuvaa vaatekertaa.

Värit ja printit ovat kekseliään stailauksen ytimessä

Lähtö extempore-kaupunkilomalle tai onko tiedossa pieni irtiotto arjen keskellä? Lainaa asennetta metropolien tyyliniekoilta ja yhdistele vauhdikas tyyli muutamalla avaintuotteella. Printillä elävöitetty t-paita on vaatekaapin kuningastuote, joka näyttää hyvältä niin slim fit -housujen kuin sporttihenkisten verryttelyhousujen parina. Kontrastit ovat myös sallittuja! Printtihuppari yhdistää energisen athleisure-stailauksen ja rock-vibat sulavasti samaan asuun. Mätsää takuutyylin asuun pientä punk-henkeä farkku- tai nahkatakilla, ja valitse pehmeä bombertakki vapaailtoja varten. Rispaantuneet yksityiskohdat ja erilaiset tekstuurit pikapäivittävät asuun eloa. Aurinkoisen trendikäs kaupunkityyli syntyy kepeistä tennareista, shortseista ja kevyestä takista, joka pelastaa tyylin illan viiletessä. Skarppi kokonaisuus toimii erityisen hyvin kun huolehdit mukaan persoonalliset asusteet. Suuret aurinkolasit ovat lomatyylin tärkein varuste ja digitaalinen kello tikittää samaan tahtiin maihareiden ja denimin kanssa.

Yhdistele ja sekoita