Espanjalainen Sixtyseven on tuotemerkki, joka panostaa korkeaan laatuun ja viimeisteltyyn ulkonäköön. Tämän vankat perinteet omaavan muotimerkin naisten kengissä yhdistyvät rohkea ja monivivahteinen design. Sixtyseven puhuu aitouden ja persoonallisuuden puolesta; tuotemerkin naisten kengät ovat ennen kaikkea näyttäviä, uniikkeja, rohkeita ja sopivat itsevarmalle oman tiensä kulkijalle, joka ei pelkää olla oma itsensä. Sixtysevenin naisten kenkien mallisto on hurmaava sekoitus jykevää, mutta naisellista muotoilua, rohkeita värejä ja kuvioita sekä uniikkeja detaljeja. Sixtysevenin naisten kengät valmistetaan Espanjassa, ja tuotemerkki on edustettuna sekä ympäri Eurooppaa että USA:ssa.

Sixtyseven on täydellinen sekoitus rohkeaa luovuutta ja mukavuutta

Espanja on kuuluisa laadukkaasta, trendikkäästä ja uniikista jalkinedesignistaan, ja 40 vuoden kokemuksella Sixtyseven tietää mitä naiset kengiltään vaativat. Mukavuus, laadukkaat materiaalit ja kaunis design ovat kriteerejä, jotka puhuttelevat modernia naista. Tämän hurmaavan espanjalaisen tuotemerkin naisten kengät ovat kaikkea tätä ja vielä vähän enemmän. Sixtyseven haastaa kaikki naiset olemaan rohkeasti oma itsensä, ja tuotemerkin naisten kenkien mallisto tarjoaa upean mahdollisuuden ilmaista itseään persoonallisten kenkien kautta. Paitsi, että Sixtyseven-tuotemerkin naisten kengät ovat todella näyttäviä ja uniikkeja, ovat ne myös äärettömän mukavat jalassa. Tuotemerkin saappaissa, nilkkureissa ja varsikengissä on jykevät pohjaprofiilit, korot ja näyttäviä solki- ja vetoketjudetaljeja, jotka tuovat niihin ripauksen rockhenkistä ilmettä. Sekä pinta että sisämateriaalit ovat korkealaatuista nahkaa ja tekstiiliä – laadusta Sixtyseven ei tingi koskaan.

Sixtyseven haluaa luoda trendejä, ja yllättää rohkealla ja uniikilla designilla

Tuotemerkki hakee inspiraatiota suurista muotitapahtumista ympäri Eurooppaa, poimii niistä parhaimmat päältä ja tekee kengistä omannäköisensä. Sixtyseven on tarkka laadustaan tuotannon jokaisessa vaiheessa, aina materiaalin hankinnasta viimeistelyyn. Käsityöperinteet ja äärimmäisen tarkka silmä jokaiselle pienelle yksityiskohdalle yhdessä huolitellun viimeistelyn kanssa tekevät Sixtysevenin naisten kenkien mallistosta todella suositun. Ja nyt, saammeko esitellä: huikean Sixtysevenin löydät Zalandolta! Meillä on näyttävä valikoima tämän tulisieluisen espanjalaisen tuotemerkin naisten saappaita, varsikenkiä ja nilkkureita. Jos pidät kengistä, joissa on korkean laadun ja mukavuuden lisäksi jykevää asennetta, on Sixtyseven täydellinen valinta juuri sinulle. Korot kohti Zalandoa – meillä shoppaat mukavasti ja rennosti kaikki elämäsi kengät!

Yhdistät helposti