Suodatin1

Skechers
Mallisto

883 tuotetta

Kun puhutaan hemmottelusta, harva ajattelee ensimmäiseksi kenkiä, vaikka Skechers on ottanut valtavan edistysaskeleen kenkien mukavuudessa. Joustava pohja ja memory foam -pehmusteet hellivät jalkojasi ennenkokemattomalla tavalla olitpa sitten päiväkävelyllä, juoksulenkillä tai matkalla töihin. Jokainen askel on yllättävän kevyt ja kimmoisa, mikä tekee menostasi lennokasta ja iloista. Älykäs kenkä muotoutuu jalkaasi ja tukee sen oikeaa asentoa niin miellyttävästi, että nautit pelkästä kävelystä.

Skechers valmiina maailman valloitukseen

Skechers on jo kokenut konkari kenkämaailmassa. Monelle se tuo mieleen retrot tennarit lapsuusvuosilta, kun taas toisille brändi on uusi tuttavuus ja edustaa aivan toisenlaista, tehokasta urheilukenkää. Viime vuosina Skechers on kasvattanut suosiotaan ja noussut urheilujättien rinnalle kilpailemaan maailman halutuimpien kenkien ykkösvalmistajan paikasta. Lifestyle-brändi valloittaa trendejä ja viimeisintä kenkäteknologiaa yhdistävillä tuotteillaan. Raikkaat värit ja vauhdikkaat kuosit energisoivat kaikkia Skechers-juoksukengillä kevyesti eteneviä aktiiviliikkujia. Erityisen herkullisia ovat heleät neon- tai pastellisävyt vasten tummaa taustaa. Nämä lenkkarit erottuvat edukseen ja myös turvaksesi tummasta maastosta. Jalkasi muodot oppivan memory foamin ansiosta, Skechers on uskomattoman mukava heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kenkiin ei tarvitse tottua, ne tottuvat sinuun. Matalavartiset treenikengät hengittävät hyvin laadukkaiden materiaaliensa ja niiden taidokkaan yhdistelyn ansiosta. Hyvärakenteinen kenkä on vakaa ja pohjan pito erittäin luotettava. Mitä muuta voisit vielä toivoa kengältä!

Sporttiset ja trendikkäät versiot aikuisille ja leikkisät lapsille

Vaikka Skechersillä on kattava valikoima erilaisia kenkämalleja, on se ennen kaikkea tennarimerkki. Aikuisten tennareissa vallitsevat klassiset värit ja trendikkäät, pyöristetyt muodot. Miesten nahkatennarit näyttävät erityisen tyylikkäiltä sekä arkisen farkkuasun että muodollisen puvun kanssa. Tennarit tuovat asuun poikamaista nuoruutta mutta säilyttävät arvokkuutensa laatumateriaaliensa ansiosta. Kankaiset tennarit pitävät tyylin aina kepeänä ja kesäisenä. Niin naisten kuin miestenkin kangastennarit ja -pistokkaat hengittävät mukavasti ja sopivat moneen eri vapaa-ajan tyyliin. Niiden värimaailma on monipuolinen, varsinkin lasten tennareissa. Lasten Skechersit ilahduttavat perheen pienimpiä myös joka askeleella vilkkuvilla Twinkle Toes -valoefekteillä.

Yhdistele ja sekoita