Suositut filtterit
178 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Skechers Performance -brändi on monipuolinen urheilun ammattilainen, joka tuo naisten liikkumiseen ensiluokkaista tyylikkyyttä! Skechers Performance pyrkii luomaan ainutlaatuisen yhteistyön urheilijan ja erinomaisesti toimivien kenkien välillä. Olipa lajisi juoksu, golf, kuntosaliharjoittelu tai pitkät kävelylenkit, tämä laatubrändi tuo mukavuutta askeliisi. Tervetuloa maailmanluokan urheilumerkin pariin ? Skechers Performance siivittää naiset vauhdikkaaseen ja sporttiseen elämään muodikkain vivahtein!

Skechers Performance -merkin kengissä nauttivat niin korkean tavoitetason suorittajat kuin aktiiviset harrastajatkin, sillä huippubrändin kengät on valmistettu liikkujoita kuunnellen. Merkin intohimoisena pyrkimyksenä on luoda urheilijoiden korkeisiin standardeihin ja vaatimuksiin vastaavia kenkiä, joilla niin ammattiurheilijat kuin harrastelijatkin pääsevät liikkumaan trendikkäästi! Tämä tarkoittaa kenkien korkealuokkaisia teknisiä ominaisuuksia mutta myös muodikasta ulkoasua ja hauskaa tyyliä. Huikean värikkäät ja lukuisilla yksityiskohdilla täydennetyt Skechers Performance -kengät ovat hyvä esimerkki täydellisesti muotoilluista tossuista. Värivalikoima kattaa raikkaita ja monipuolisia sävyjä, joita koristavat heijastavat elementit, vauhdikkaat viivoitukset sekä pirteät logot.

Näyttävää urheilullisuutta Skechers Performance -kengillä!

Perinteisten Skechers Performance -juoksukenkien malleihin kuuluu myös puolipyöreillä pohjilla varustettuja tossuja. Pohjien tuoma keinuva askellus synnyttää tasapainon vaihtelevuutta tasaiseenkin liikkumiseen, ja jalkojen lihaksisto joutuu töihin uudella teholla. Uuden harjoitusliikkeen myötä saat jalkojen tukilihaksistoon uutta voimaa ja kestävyyttä!

Joustavilla ja pehmeäpohjaisilla Skechers Performance -tossuilla viiletät niin urheilun parissa kuin mukavassa vapaa-ajan vietossakin, joka täydentyy kevyestä ja huolettomasta fiiliksestä! Trendivärein varustetut merkkikengät sopivat juoksuratojen ja kuntosalien ohella myös tyylikkääksi vaihtoehdoksi kaupungilla liikkumiseen. Tossuihin yhdistyvät näppärästi farkut, neule ja villakangastakki kaulalle kiedotun suurikokoisen huivin kera. Tossujen tuoma urheilullinen look saa näin myös city-elämään sopivaa ilmettä!

Yhdistele ja sekoita