Mallisto / Skins

Suodatin (1)

1 tuotetta

Skins on itävaltalainen urheiluvaatevalmistaja, joka yhdistää modernin kompressioteknologian ilmeikkääseen ja tarkoin viimeisteltyyn muotoiluun. Ainutlaatuisen lihaskompression ansiosta nämä napakasti istuvat urheiluvaatteet tuovat suoritukseesi lisää tehoa, jaksamista ja voimaa, ja tyylikäs design inspiroi liikkumaan yhä enemmän ja useammin. Skins-vaatteet sopivat erinomaisesti esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn, triathloniin sekä fitness-lajeihin, ja ne ovat löytäneet paikkansa niin ammattiurheilijoiden kuin arkiliikkujienkin treenikasseista.

Skins-vaatteet tehostavat treeniä kompression avulla

Vuonna 1996 Itävallassa perustettu Skins sai alkunsa fysiologisesta oivalluksesta: lihasten puristaminen tunnetusti tehostaa niiden verenkiertoa ja suorituskykyä, joten voisiko funktionaalisen kompressioteknologian yhdistää suoraan urheiluvaatteisiin? Skinsin suunnittelijat konsultoivat alan eksperttejä ja testauttivat tuotteita ammattiurheilijoilla, ja menestystarinan resepti oli valmis. Napakan pintapuristuksen avulla kompressiovaatteet maksimoivat lihasten hapensaannin urheilusuorituksen aikana, vähentävät maitohappojen syntymistä ja tehostavat siten lihasvoimaa ja -kestävyyttä. Lisäksi ne auttavat lihaksia palautumaan nopeammin. Tätä nykyä brändin mallistoihin kuuluu kattava kokoelma kompressiovaatteita aina urheilusukista ja -rintaliiveistä joustaviin trikoovaatteisiin ja säänkestäviin päällysvaatteisiin. Mikäli tahdot tehostaa tiettyjen lihasryhmien toimintaa, voit pukea yllesi irtolahkeet tai -hihat, jotka tarjoavat keholle myös lisälämpöä, mikäli viileä ilma yllättää kesken lenkin. Kompressiovaatteet soveltuvatkin loistavasti kerrospukeutumiseen: napakan pohjakerroksen päälle voi pukea sään mukaan esimerkiksi verryttelypuvun tai vedenpitävän ulkoiluasun, ja lämpöä voi tarvittaessa lisätä pehmeällä välikerroksella.

Luo vauhdikas ja virtaviivainen treenityyli Skins-vaatteiden avulla

Liikunta saa toki tuntua lihaksissa ja koko kehossa tuntuva kaikkensa antanut olo on avain kunnon sporttieuforiaan, mutta eikö olisi ihanaa, jos lihakset olisivat valmiita uuteen koitokseen mahdollisimman nopeasti edellisen treenin jälkeen? Skinsin ainutlaatuisten kompressiovaatteiden avulla saat elämääsi yhä enemmän liikunnan iloa! Monien lajien ammattilaiset ovat ihastuneet itävaltalaisbrändin suorituskykyyn, ja brändin uudet innovaatiot herättävät urheilupiireissä innostunutta hypeä. Uudella vuosituhannella kompressiovaatteet ovat löytäneet tiensä myös arkitreenajien suosikeiksi paitsi vallankumouksellisen puristusteknologian myös raikkaiden värien ja näyttävien printtiensä ansiosta. Olitpa sitten aktiivinen maratoonari, intohimoinen crossfit-harrastaja, salamannopea maantiepyöräilijä tai kiireetön sunnuntailenkkeilijä, nämä vaatteet tuovat treeniisi tiukan annoksen tehoa ja tyylikkyyttä!

Yhdistät helposti