Suodatin1

Skiny
Mallisto

173 tuotetta

Alusasumerkki Skiny hurmaa pehmeydellään, laadukkuudellaan ja harkitulla ilmeellään. Brändin suunnittelijat haluavat, että merkkiin pukeutuvat tuntevat olonsa loistavaksi! Loistofiilis syntyy mukavuuden ja tyylikkyyden onnistuneesta yhdistelmästä. Skinyn miesten, lasten ja naisten alusasut tuntuvatkin päällä erityisen miellyttäviltä. Sen lisäksi niiden värimaailma on trendikkään harmoninen, ja laadukkaat, pehmeät materiaalit näkyvät myös yöpaitojen, alusasujen, boksereiden ja pyjamien ulkonäössä.

Skiny on synonyymi mukavuudelle ja laadulle

Itävaltalaisen laatumerkin yöasut, yöpaidat ja pyjamat houkuttelevat rentoutumaan ja nauttimaan makeista unista. Tyttöjen ja naisten suloiset yöpaidat tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten, ja lempeät pastellisävyt luovat raukeaa tunnelmaa. Merkki hemmottelee myös klassisista kaksiosaisista pyjamista pitäviä - iästä ja sukupuolesta riippumatta. Pitkähihaiset ja -lahkeiset pyjamat sopivat talviöihin, mutta ne ovat myös niin makeita, että ne päällä voi hyvin viettää rentoa koti-iltaa tai raukeaa viikonloppuaamua. Tyylin viimeistelyyn kuuluvat tietenkin pehmoiset tohvelit! Naiset voivat koota oman lempipyjamansa rennoista housuista tai shortseista ja valita niiden seuraksi joko hihattoman topin, mukavan t-paidan tai lämpimän pitkähihaisen. Tyttöjen pyjamat ovat puolestaan ilmeeltään leikkisiä ja raikkaita. Poikien ja miesten pyjamien ilme taas on klassinen kuoseja ja värimaailmaa myöten.

Skinyn alusvaatteet hurmaavat kauneudellaan

Skinyn osaaminen ei tietenkään rajoitu pyjamiin ja yöasuihin. Sen erityisalaan kuuluvat myös alusvaatteet. Brändin naisten alusvaatemallisto on ilmeeltään selkeä ja laadukas. Rintaliivivalikoimassa pääosassa ovat hillityt, erinomaisesti istuvat luottomallit, joiden olemassaolon mukavuuden ansiosta suorastaan unohtaa! Valittavanasi on sekä raikkaan sporttisia malleja että viehättäviä pitsillä viimeisteltyjä malleja. Sama pätee myös alushousuihin. Alusasujen värimaailmaa hallitsevat erilaiset hillityt sävyt mustasta valkoiseen ja trendikkääseen harmaaseen. Skinyn valikoimiin kuuluu myös nuorten neitojen alusvaatteita, kuten toppeja ja aluspaitoja, joiden värimaailma on suloinen ja ilme laadukas. Eikä tietenkään poikiakaan ole unohdettu vaan heitäkin hemmotellaan merkin tyylikkäillä alushousuilla sekä boksereilla. Skinyn uimapukumallisto on puolestaan omistettu tytöille. Siihen kuuluu somia kesäisiä bikineitä sekä sporttisia uimapukuja!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua