Mallisto

299 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Parhaat alusvaatteet ovat samaan aikaan sekä huomiota herättäviä että täysin huomaamattomia: ne näyttävät päällä yksiselitteisen upeilta mutta ovat niin mukavia ja ohuita, että niiden päällä oloa ei arjessa edes huomaa. Sloggin alusvaatteiden tärkeimpänä tehtävänä onkin tuoda rajoitusten sijaan uutta inspiraatiota ja vapautta arjen rutiineihin, aktiiviseen liikuntaan, juhlien loisteeseen ja kaikkiin erityisiin hetkiin.

Alusvaatteet ovat jatkuvasti kosketuksissa ihoosi, joten niiden muotoilulla ja materiaaleilla on väliä ? Sloggin selkeälinjaiset ja pelkistetyn ylelliset alusvaatteet ovat tunnettuja ennen kaikkea loistavasta istuvuudestaan ja huolella valituista materiaaleistaan. Jo vuonna 1979 voittokulkunsa aloittanut Sloggi onkin muodostunut alusvaatemuodissa käsitteeksi, joka tarkoittaa korkeaa laatua, ehdotonta käyttömukavuutta, ajanmukaista ja pelkistettyä muotoilua sekä uusimpia teknologisia oivalluksia. Yritys on ollut uranuurtaja saumattomien alusvaatteiden suunnittelussa, ja nykyään se tunnetaankin erityisesti sileistä ja unelmankevyistä vaatteistaan, jotka ovat lähes huomaamattomia päällä.

Sloggi-alusvaatteissa tyylikkyys lähtee mukavuudesta

Sloggin naisten valikoimaan kuuluu houkutteleva kattaus alushousuja aina trendikkäistä hipster-malleista ja mukavista korkeavyötäröisistä housuista niukkalinjaisiin pikkuhousuihin ja tyylikkäisiin stringeihin. Käytännöllisen puuvillan lisäksi löydät materiaaleista myös alusvaatekankaiden kuningatarta, viettelevää pitsiä, joka on Sloggin käsittelyssä saanut raikkaan ja modernin ilmeen. Entä ovatko rintaliivisuosikkisi perinteiset, hyvän tuen antavat kaarituelliset liivit, ihanan vapauden tunteen luovat kaarituettomat liivit vai kenties huomaamattoman sileät t-paitaliivit? Värimaailmassa Sloggi luottaa ennen kaikkea aina toimiviin mustaan, valkoiseen ja beigeen, mutta se osaa myös yllättää esimerkiksi rohkealla punaisella, suloisilla pinkin sävyillä sekä intensiivisen syvällä sähkönsinisellä.

Miesten mallistosta löydät klassisia lahkeettomia alushousuja sekä kattavan valikoiman boksereita aina rennon väljistä lahkeista tiukasti istuviin malleihin. Etsitpä sitten sporttista värimaailmaa, tyylikästä mustaa ajattomuutta tai huoletonta ruutukuosimeininkiä, Sloggillla on mistä valita. Valikoiman täydentävät pehmeät, vartaloa myötäilevät aluspaidat niin miehille kuin naisillekin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista