Mallisto 

Oletko huomannut, että perinteiset uima-altailta ja hiekkarannoilta tutut sandaalit ovat hiipineet osaksi katumuotia? Tämän muodin edelläkävijä ja suunnannäyttäjä on sandaalivalmistaja Slydes. Slydesin sandaalit ovat muotokieleltään perinteisen minimalistiset. Elementtejä on tasan kaksi: muotoiltu pohja ja jalkapöydän ylittävä, varpaat näkyviin jättävä leveä päälliosa. Sandaalien juju on päälliosan makea kuviointi tai erikoinen tekstuuri.

Retrotunnelmaiset rantasandaalit kuuluvat miesten rentoon katumuotiin, jossa yhdistyvät mukavuus, rentous ja sporttisuus. Uutta on sandaalien visuaalisesti kiehtova ilme: nyt ne eivät ole ainoastaan sporttisesti kuvioituja tai yksivärisiä! Näitä sandaaleja ei siis suinkaan käytetä ainoastaan lomamatkoilla uima-altaalla hengaillessa vaan ne jalassa vietetään koko päivä!

Slydes nostaa rantasandaalit osaksi katumuotia

Slydesin valikoimaan kuuluu esimerkiksi päät kääntäviä metallinhohtoisia rantasandaaleja, perinteisiä yksivärisiä malleja sekä trendikkäästi kuvioituja versioita. Ne säväyttävät mitä erilaisimpiin asukokonaisuuksiin yhdistettynä! Perinteinen kesäasu syntyy, kun ne yhdistetään shortseihin ja t-paitaan tai hihattomaan paitaan. Mutta kokeile niitä myös farkkujen ja chinojen kanssa ? valitse kapea housumalli, kääri puntit ja viimeistele asu kauluksin varustetulla t-paidalla. Slydesit sopivat myös loistavasti kuumaksi muoti-ilmiöksi nousseiden collegehousujen seuraksi! Vintage-henkinen rantatunnelmainen asu taas luodaan yhdistämällä makeisiin rantasandaaleihin näyttävä havaijipaita ja kapealinjaiset kangashortsit.

Näyttävä ja huipputrendikäs ilme syntyy puolestaan yhdistämällä rantasandaalit pitkävartisiin sukkiin ja niihin sointuviin shortseihin ja t-paitaan. Ja tietysti rantasandaalit kuuluvat myös rantamuotiin. Tarvitset vain huolellisesti valitut uimashortsit ja niihin sointuvat Slydesit, ja erotut eduksesi rantaleijonien joukosta!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista