Mallisto

57 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sneaky Steve tuo ulottuvillesi rouheaa kenkämuotoilua, jossa ei niiata. Kotikaupunkinsa Göteborgin teollisesta perinnöstä, sateisista talvista ja voimakkaista merituulista inspiraatiota ammentava merkki luo laadukkaita ja omintakeisen tyylikkäitä jalkineita miehille ja naisille. Löydät valikoimasta niin nilkkurit, bootsit kuin kevyemmät tennarit. Sneaky Steve uskoo, että parhaat kengät syntyvät käsityönä, suoraan sydämestä.

Sneaky Steve nojaa gäteborgilaiseen sielunmaisemaan

Sneaky Steve syntyi 2007 Göteborgissa. Göteborg tunnetaan kaupunkina erityisesti sen vahvasta työläisperinteestä mutta myös vahvasta underground-skenestä. Kaupungista onkin ponnistanut moni suunnittelija kansainväliseen maineeseen. Muodin ohella musiikkigenre näkyy vahvana Ruotsin toiseksi suurimmassa kaupungissa. Raskaan sarjan raatajien rakentama kaupunki inspiroi luomaan autenttisia kenkiä, jotka kestävät kovassakin menossa. Arvostatko sinäkin kenkiä, jotka on valmistettu käsin? Sneaky Steke kavahtaa massatuotantoa, eivätkä tietokoneella ajetut tai automatisoidut valmistusmenetelmät ole brändiä varten, vaan se luottaa ihmisiin. Voit ylpeydellä sujahtaa tämän rouhean ja autenttisen brändin korkealaatuisiin ja huipputyylikkäisiin kenkiin, joissa on juuri tarvittava määrä yksilöllisyyttä. Brändin kotikaupunki on sille loputon inspiraation lähde.

Sneaky Steve luo helposti yhdisteltävää kenkämuotia

Sneaky Steve tekee tiivistä yhteistyötä tuottajiensa kanssa, joiden kanssa se jakaa intohimon käsityöhön. Merkin kengät valmistetaan Portugalissa, joka tunnetaan sen pitkästä ja rikkaasta käsityöperinteestä jalkinevalmistuksessa ja erityisesti nahan parkitsemisessa. Löydät Sneaky Steven valikoimasta upeita nilkkureita, joilla viimeistellä syksyinen tai talvinen tyyli. Yhdistätkö mustat nilkkurit punk-henkiseen kokomustaan asuun vai valitsetko luotettavan ruskean tai kamelin, joka sopii täydellisesti sinisten revittyjen farkkujesi kanssa? Miehet löytävät valikoimasta hurmaavia nauhakenkiä ja puvunkenkiä, jotka tuovat persoonallisen lisän toimiston tai juhlien pukutyyliin. Kengissä on juuri sopivasti boheemiutta ja rock and rollia ja toisaalta klassisen perinteikkäitä siluetteja, mikä tekee merkistä jokaisen laadukkaisiin kenkiin hurmaantuneen pukeutujan suosikin. Rennommat tennarimallit sopivat huolettomaan athleisure-tyyliin, jossa sporttinen yhdistyy räätälöityyn. Varvassandaalit ja espadrillokset ovat niin naisten kuin miesten tyylissä kepeän kesätyylin ehdottomia hittejä. Ne voi yhdistää niin shortseihin, chinoihin kuin liehuviin helmoihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista