Suositut filtterit
627 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kepeä ja naisellinen. Ylellinen ja itsevarman viileä. Naisten Soaked in Luxury -vaatteet miellyttävät naisellisen visualistin silmää. Merkin vaatteet menevät kuitenkin myös pintaa syvemmälle – kauniin kuoren alta löytyy laadukkaita materiaaleja sekä huoliteltuja leikkauksia.

Naisellinen tyyli lähtee niin istuvasta vyötäröstä kuin rennosti liehuvista lahkeista. Soaked in Luxury tarjoaa feminiinistä käyttömuotia erityylisille naisille. Olipa ihanteesi 60-luvusta inspiroitunut boho chic tai moderni minimalisti, löydät tanskalaismerkin valikoimasta tyylisi suosikkikappaleet. Merkki suunnittelee mallistonsa ennen kaikkea naiselle, jolle tyyli ei suinkaan tule viimeisenä. Todellinen Soaked in Luxury -nainen panostaa pukeutumiseensa yhtä huolella kuin muihinkin elämänsä osa-alueisiin. Löydät merkin valikoimasta arjen voimavaatteet, olipa suuntanasi aurinkoinen Nizza, boheemi Berliini tai ihan vain viikottainen palaveri toimistolla.

Soaked in Luxury – Eleganttia muotia naisille, jotka haluavat keskittyä tyylissään olennaiseen!

Soaked in Luxury -mallistojen parasta antia ovat jokapäiväiseen käyttöön suunnitellut vaatteet, joista on kuitenkin arki kaukana. Laskeutuvat paitamekot, naisellisen räätälöidyt housut sekä skarpisti leikatut bleiserit muodostavat mallistojen tyylikkään ytimen. Valitse tyylikkäät vaatekappaleet joko viileän vaaleina tai raikkaissa viidakkoprinteissä. Makea sorbetti ja pehmeä persikka ovat yhtä tyylikkäitä värivalintoja kuin terävä musta tai hienostunut beige. Yksinkertaisuus ja eleettömyys ovat mallistoissa vallitsevia teemoja – kietaisuvyöt, pyöreät pääntiet ja peplum-helma vakuuttavat muotokielellään.

Kun muu elämä on kiireistä, pukeutumisen tulee olla helppoa ja vaivatonta. Soaked in Luxury -vaatteet on suunniteltu helpoiksi yhdistellä. Rennot siluetit ja klassiset värit taipuvat moneksi. Määrittele toimistotyyli uudelleen haalarin avulla. Pue rennosti laskostettu mutta silti ylellisen asiallinen haalari nilkkureiden tai remmisandaalien kanssa. Sujauta harteille joko ohut neuletakki tai siistimmissäkin tilaisuuksissa vakuuttava bleiseri. Minimalistinen tyyli täydentyy siloitellulla poninhännällä ja fuksianpunaisella huulipunalla. Säästele koruissa, mutta sipaise vyötärölle korunomainen vyö.

Yhdistät helposti