accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Solmion solmiminen

Kravattisolmun tekeminen

Näin teet

kravattisolmun

Oikeaoppisella kravattisolmulla viimeistelet puvun tärkeään tapahtumaan. Mutta miten täydellinen kravattisolmu tehdään? Selkeiden videotutoriaalien avulla opit solmimaan neljä suosituinta kravattisolmua. Näillä ohjeilla onnistut varmasti!

4x Kravattisolmu

Videotutoriaali: Puoli-windsor-solmu

Klassikko:

Puoli-windsor-solmu

Tämä solmu on aina varma valinta. Nopeasti opittavaan klassikkosolmuun voit yhdistää minkä mallisen kauluspaidan tahansa.

Videotutoriaali: Ranskalainen solmu

Juhlaan:

Ranskalainen solmu

Valitse tämä solmu juhlavampiin tilaisuuksiin. Yhdistä paksu ja leveä ranskalainen solmu levitetyillä kauluksilla varustettuun paitaan.

Videotutoriaali: Englantilainen solmu

Arkeen:

Englantilainen solmu

Malliltaan kapea ja hieman toispuoleinen englantilainen solmu on helppo arkisolmu. Parhaiten se sopii paitaan, jossa on ohuet lovikaulukset.

Videotutoriaali:Kent-solmu

Aloittelijalle:

Kent-solmu

Kent-solmu on yksinkertaisin kravattisolmu. Vapaamuotoisiin tilaisuuksiin soveltuva kent-solmu näyttää hyvältä ohutkauluksisessa paidassa.

Ammattilaisten kravattisolmuvinkit

Kravattisolmut

Flying Stepsin tyyliin

Tanssiryhmä Flying Stepsin jäsenet näyttävät mallia astetta vauhdikkaampaan solmion sidontaan. Höllennä solmua ja koeta pysyä perässä!

Flying Steps -tanssiryhmän kravattisolmututoriaali

Laatua miesten pukeutumiseen:

Kuinka tehdään kravattisolmu?

Solmiosolmuja joka tilanteeseen

Miten tehdään oikeaoppinen kravattisolmu? Entä mikä solmuista olisi paras valinta toimistolle tai häihin? Vastauksen kysymyksiin saat Zalandon solmio-oppaasta.


Solmion solmimisen jalo taito

Solmion solmiminen voi olla haastavaa etenkin ensikertalaiselle tai pitkän tauon jälkeen. Taito periytyy usein isältä pojalle, ja solmion solmimista harjoitellaankin yhteisvoimin kylpyhuoneen peilin edessä. Ahkeran harjoittelun myötä kravattisolmun eri vaiheet iskostuvat syvälle mieleen. Jos solmion solmimistaitoa ei kuitenkaan pidä säännöllisesti yllä, voi se nopeasti alkaa unohtua. Onneksi nykyään kravattisolmun tekoa voi kerrata ja harjoitella näppärien videotutoriaalien avulla. Verestä muistiasi Zalandon kravattisolmuoppaan selkeillä videoilla tai opettele täysin uusi solmu.

Hyvin sidottu solmio on ensimmäinen vakava askel elämässä.
-Oscar Wilde

Kokosimme tälle sivulle neljä yleisintä ja suosituinta kravattisolmua, jotka sopivat elämän eri tilanteisiin arjesta juhlaan. Perinteisimpiä solmion solmimistapoja ovat arkisolmuna suosittu englantilainen solmu, jota kutsutaan myös nimellä four-in-hand, sekä ranskalainen solmu, joka sopii hyvin juhlavaan pukeutumiseen. Windsorin herttuan mukaan nimetty puoli-windsor solmu on puolestaan oikea kravattisolmujen klassikko ja varma valinta useimpiin tilaisuuksiin. Helposti solmittava Kent-solmu, joka tunnetaan myös koulupojan solmuna, näyttää hyvältä ohut kauluksisen paidan kanssa. Valitse neljästä kravattisolmuvideosta juuri sinulle sopivin vaihtoehto.


Sinetöi asukokonaisuus komealla kravatilla

Solmio antaa puvulle ylellistä ilmettä ja siksi sitä onkin aina pidetty vaurauden ja ylellisyyden merkkinä. Kravatti on paitsi tyylikäs, mutta myös asun leikkisä ja raikas väripilkku, jolla voit erottautua eduksesi tummanpuhuvasta pukumassasta. Laadukkaiden solmioiden materiaalit ovat ylellistä silkkiä tai villaa. Zalandolta löydät kattavan valikoiman tyylikkäitä kravatteja eri sävyissä ja kuoseissa. Tuo omaa persoonaasi rohkeasti esille yksilöllisen solmion avulla.


Solmioiden väri-, malli- ja materiaalivalikoimamme on valtava. Takaamme, että jokaisen tyylisuunnan edustajalle ja jokaisen puvun pariksi löytyy täydellinen solmio Zalandolta. Värikkäillä solmioilla tuot uutta ilmettä tummaan pukuun, ja toki solmiolla voi hieman hullutellakin. Trenditietoinen toistaa solmiossaan kauden muotivärejä ja minimalistinen pukeutuja suosii puolestaan yksiväristä solmioita. Entä oletko luovalla alalla? Aloita mielikuvituksen ruokkiminen pukeutumisesta ja kokeile rohkeasti villejäkin solmiokuoseja. Kiinnostava kravatti on hauska keskustelun avaus ja mieleenpainuvalla solmiolla sinut muistetaan varmasti.