Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

19 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Miksi tehdä tyylistä tavallista, jos siitä on mahdollisuus tehdä kujeilevaa, persoonallista ja supernaisellista? Ranskalainen vaatemerkki Sonia by Sonia Rykiel vähät välittää ahtaista muotiraameista. Merkin asusteissa ja vaatteissa näkyy uskallus ja iloittelu, mikä tekee niistä valtavirrasta poikkeavia mutta yhtä lailla tyylikkäitä. Ikonisen Sonia Rykielin luoma brändi on kuin perustajansa - värikäs, salaperäinen ja aina uudistuva. Merkin vaatteet ovat naiselle, joka ei jää seinäruusuksi. Au revoir harmaa tyyli - tervetuloa erottuva, rohkea ja feminiininen vaatekaappi!

Sonia by Sonia Rykiel - naisellista ja rohkeaa muotia!

Kepeät retroprintit, tyttömäiset kaulukset ja energiset perusvärit ovat Sonia by Sonia Rykiel -mallistojen pysyviä elementtejä. Brändin tyyli on tyypillisen ranskalaista - mutta lisäkuorrutuksella. Hillityn harmaan ja beigen sävyjen sijaan merkin vaatteet, kengät ja laukut hehkuvat punaisen, sinisen ja keltaisen eri sävyissä. Vallitsevia kuosivalintoja ovat klassinen pilkku, romanttinen kukka sekä sähäkkä leopardi. Erityisesti brändin kengät saavat runsaan naisellisesta tyylistä pitävät tyylittäret huokaisemaan ihastuksesta. Platform-korot, sirot nyöritykset ja herkullinen kiiltonahka tuovat kenkiin aivan uudenlaista luksuksen tunnetta. Sonia by Sonia Rykiel huomioi naisellisuuden myös vaatteiden leikkauksissa. Vyötäröä korostavat mekot ovat joko ladylike-tyyliin istuvaa kotelomallia tai hulmuavaa ja tyttömäistä kellohamemallia.

Sonia by Sonia Rykiel -vaatteet herättävät sisäisen pariisittaresi

Persoonallisuudestaan huolimatta Sonia by Sonia Rykiel -mallistojen vaatteet eivät suinkaan ole yhden kauden juttu. Vaatteet ovat kapina kertakäyttöistä muotia vastaan. Laadukkaat materiaalit ja huolella tehty suunnittelutyö kestävät käyttöä ja aikaa. Villeimmätkin kuosit pysyvät ajankohtaisina, kun yhdistät ne eri asusteiden ja vaatteiden kanssa - niin kesällä kuin talvella. Rennon leveälahkeiset kesähousut saavat lisää käyttöaikaa pitkälle syksyyn, kun puet ne nilkkureiden ja verkkosukkahousujen kanssa. Söpö printtihuppari on täysin käypä valinta myös viileisiin kesäiltoihin ja sopii täydellisesti kesämekon ja tennareiden kanssa. Herääkö sisäinen ranskattaresi, kun sujautat yllesi Sonia by Sonia Rykiel -malliston vaatteita? Älä jarruttele, vaan ota roolileikistä kaikki irti. Flirttaileva tyyli saa viimeisen silauksensa punaisesta huulipunasta, tummista rajauksista ja punotusta pikkulaukusta.

Tutustu myös