Neulekuningattarenakin tunnettu Sonia Rykiel on pioneeri, joka yhdistää vaatteissaan vanhoja klassikkoja uuteen. Rykiel oli ensimmäinen suunnittelija, joka painoi neuleisiin printtejä ja käänsi saumat vaatteen ulkopuolelle. Rykielin vaatteilla piristät ja maustat tyyliä kuin tyyliä!

Punaisista näyttävistä hiuksistaan tunnettu ranskalainen Sonia Rykiel aloitti vaatteiden suunnittelun 1962, kun ei löytänyt itselleen sopivia, pehmeitä neuleita raskausaikanaan. Hän oli naimisissa tuolloin hienoja vaatteita butiikissaan myyvän miehen kanssa ja hyödynsi tämän yhteyksiä venetsialaiseen tavarantoimittajaan alkaessaan suunnitella itselleen vaatteita. Pian tämän jälkeen hän suunnitteli ensimmäiset raskausajan mekot ja pienen neuleen, nimeltä "Poor Boys Sweater", joita alkoi myydä miehensä Laura-merkin kautta. Poikaparan neule pääsi Ellen kanteen, mikä nosti Rykielin kuuluisuuteen vauhdilla. Amerikkalaiset nimesivät Sonia Rykielin Neuleiden kuningattareksi 1967.

Löydä oma Sonja Rykiel -tyylisi!

Rykielin bravuureja ovat niukkojen, kropattujen neuleiden lisäksi pitkät vartalonmyötäiset neuleet, pitkät shaalit ja reilusti rullatut hihansuut, unohtamatta värikkäitä, hulluttelevia turkiksia. Kuoseissa Sonja Rykiel suosii leikkisiä, sarjakuvamaisia printtejä ja tekstejä sekä raitoja. Rykielin röyhelöiset hameet ovat myös rakastettuja kestosuosikkeja. Malliston värimaailma liikkuu mustavalkeassa, mutta sitä koristavat raikkaat sateenkaaren värit ja mielikuvitukselliset kuvioinnit ja printit. Vaatteiden mallit ja leikkaukset ovat klassisia ja jopa minimalistisia.

Rykielin vaatteet ovat samasta universumista kuin Wes Andersonin elokuvat. Ne ovat kuin värikyniä, joilla voit värittää klassisen tyylisi persoonallisemmaksi. Paitamekko tai pikkuprinttikuviolla koristeltu niukka neule yhdistettynä kirkkaaseen, yksiväriseen A-linjaiseen hameeseen on täydellinen yhdistelmä, kun siemailet sitruunalimonadia puiden katveessa tai suuntaat pyöräretkelle piknik-korin kera. Kuviollisella neuleella voit yhtä hyvin piristää bisnestyyliäsi, kun yhdistät sen suoriin housuihin ja jakkuun. Kuviolliset kangashousut ja raikas t-paita hauskalla printillä tuo arkipukeutumiseen uutta ilmettä, lisää korot alle ja punaa huulet, ja olet valmis jatkamaan yöhön asti!

Sonia Rykielin vaatteet ovat joko kirsikka kakun päälle tai koko asun itse tarkoitus. Päätä sinä kumpi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua