Suodatin

Naisten sormikkaat

115 tuotetta

Tyylikkäät sormikkaat ovat tärkeä osa naisten viileän sään tyyliä, niillä voi joko viimeistellä muodollisen tyylin tai luoda shokeeraavan fashion statementin. Miten olisivat 60-lukua henkivät kirkuvan väriset nahkasormikkaat tuomaan talviseen tyyliin eloa tai mustat hanskat viimeistelemään tiukka bisneshenkinen tyyli? Yhdessä tyyliin sopivan pipon ja kaulaliinan kanssa varmistat, että tyylisi huomataan.

Sirot nahkaiset sormikkaat ovat erittäin naiselliset, ja ne sopivat työmatkoille usean eri asukokonaisuuden kanssa, kuten tikkitakin, suorien housujen ja nahkasaappaiden kanssa. Kuljetko työmatkat pyöräillen? Nahkahansikkaat sopivat mitä parhaiten autoiluun ja polkupyöräilyyn antaen hyvän pidon ajaessa, samalla materiaalin hengittäessä ja hellien käsiäsi. Valitse viileneviin aamuihin pitkävartiset sormikkaat, jotka suojaavat ranteitasi viimalta. Yhdistä vapaa-ajalla, kuten lenkkipolulla urheilu-lookiin puuvillaiset tai kudotut sormikkaat, jotka pitävät sormesi lämpiminä illan viiletessä. Myös sormikkaisiin pätee kerrospukeutuminen! Jos kaipaat lisälämpöä sormillesi, voit milloin tahansa sujauttaa ohuemmat sormikkaat alle, näppärää!

Sormikkaat – olisiko tässä uusin asusteihastuksesi?

Valitse sormikkaat aina käyttötarpeesi mukaan: sormikkaat työmatkalle, ulkoiluun vai koristamaan ilta-lookiasi? Voit valita käytännöllisen puuvillaisen, hienostuneen nahkaisen tai kauniisti kudotun mallin. Valitse ranteet peittävät pitkät hansikkaat pyöräilyyn ja ulkoiluun. Lyhyempi malli on moderni ja sopii kaupunkikierrokselle villakangastakkisi seuraksi. Sormenpäät paljastavat kynsikkäät ovat kätevät esimerkiksi juostessa tai kun täytyy vastata kännykkään kiireessä. Klassisen mustan lisäksi voit valita useita eri värejä – miten olisi moderni harmaa, maltillinen ruskea tai tehosteväriksi sopiva pinkki tai sininen? Entä pirskahteleva punainen, joka on supernaisellinen? Kuviot tuovat tyyliin aina hauskan säväyksen, joten anna raitojen, graafisten kuvioiden ja pallojen näkyä myös sormikkaissa! Persoonallisuuttasi korostavat pienet yksityiskohdat, kuten säihkyvät paljetit, hopeiset soljet tai nepparit, kultaiset niitit ja pehmeät karvareunukset, jotka ovat myös aika ylellisiä yksityiskohtia.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista