Soulland on yksi ajankohtaisimmista ja cooleimmista katumuotimerkeistä. Sen ovat ottaneet omakseen niin uniikkia ilmettä arvostavat katumuodin tyyli-ikonit kuin klassisen tyylin ystävät, jotka kaipaavat tyyliinsä huolettoman mutta siistin ilmeen. Tanskalaislähtöinen Soulland edustaa puhtaan minimalistista ja käytännöllistä streetwear-muotia, joka erottuu katukuvasta hienostuneella klassisuudellaan ja yllätyksellisillä mutta hillityillä yksityiskohdillaan.

Soulland luo uniikkia katumuotia persoonallisen miehen garderobiin

Soulland on suhteellisen nuori merkki, jonka tarina alkoi 2002. Se on kuitenkin luonut hyvin nopeasti lojaalin fanikunnan ja ottanut paikkansa arvostettuna katumuodin edelläkävijänä. Brändin vaatteissa voi bongata suuren maailman tähtiä – muun muassa Jay Z on bongattu brändin collegepaidassa. Soullandin perustaja Silas Adler varttui Tanskassa itsenäisyydestä, luovuudesta ja kapinallisuudestakin tunnetun skeittikulttuurin ympäröimänä. Brändin suunnittelussa näkyvätkin skeittimuoti ja katumuoti, joihin on yhdistetty puhtaita elementtejä klassisesta miesten muodista ja modernista vaatemuotoilusta ja toisaalta siinä risteytyvät skandinaavisen puhdas ja brittiläisen hienostunut design. Adler halusi luoda vaatteita oman kulttuurinsa ja sukupolvensa pukeutujille, jotka arvostaisivat luovaa ja progressiivista otetta siinä missä perinteikästä käsityökulttuuria ja premium-laatua. Soulland onkin onnistunut vangitsemaan niin trenditietoisten muotifanaatikkojen kuin skeittinuorten huomion vaatteillaan, jotka kulkevat onnistuneesti high streetin ja high end -muodin välimaastossa.

Soulland pukee miehet hienostuneesti mutta rennosti

Kuljit sitten urbaanin Berliinin, hienostuneen Pariisin, hektisen New Yorkin, kokeellisen Lontoon tai huolettoman rennon Helsingin katuja, keräät kunnioittavat katseet puoleesi Soullandiin pukeutuneena. Brändin parasta antia ovat sen minimalistisin fonttiprintein ja tekstein koristellut collegepaidat, t-paidat ja hupparit, jotka sopivat tyyliltään niin rentoon street-henkiseen tyyliin farkkujen ja tennareiden kanssa kuin siistiin toimistotyyliin suorien housujen, bleiserin ja nauhakenkien kanssa. Toimistotyylisi saa uuden käänteen myös brändin erikoisilla printeillä stailatuista kauluspaidoista, joilla luot todella uniikin tyylin. Jännittävää kontrastia merkki luo miesten vaatteisiin pehmeillä tai yllättävillä sävyillä, kuten vaaleanpunaisella ja keltaisella. Brändin vaatteet sopivat niin kokeelliselle pukeutujalle kuin harkitun hillittyä tyyliä edustavalle keikarille, joka kaihtaa villeimpiä irtiottoja muodissa.

Yhdistät helposti