Suodatin1

Spanx
Mallisto

222 tuotetta

Muotoilevat alusasut ovat joka naisen unelma sillä ne pelastavat tiukankin asukriisin keskellä. Ilmeneepä tilanne sitten kiristävän mekon tai ahdistavan piukkojen housujen muodossa, muotoilevien alusasujen avulla saat vartalosi siluetin kauniisti esiin ja vaatteet istuvat yllesi upeasti. Muotoilevilla Spanx-alusasuilla tuot glamouria pukeutumiseesi!

Spanxin menestyksen avaimet löytyvät naisten jokapäiväisestä elämästä, joissa nämä erinomaiset huipputuotteet pelastavat toimivuudellaan useita pukeutumistilanteita. Korkealaatuiset, muotoilevat alusasut muokkaavat muotosi näyttäviksi istuviin vaatteisiin. Spanx tulee olemaan suursuosikkisi ja salainen aseesi tiukkojen mekkojen, strech-farkkujen ja pitsitoppien yhdistelmän sekä kapean kynähameen alle puettuna. Voit huokaista helpotuksesta tärkeiden juhlien lähestyessä, kun voit olla varma että pikkumustasi tulee näyttämään erinomaiselta päälläsi.

Spanxin avulla luot vartalollesi täydellisen siluetin!

Muotoilevissa aluasuissa säilytät näyttävään pukeutumiseesi sopivan yhtenäisen linjan, sillä valikoima sisältää kauniita malleja upeissa materiaaleissa pitsisten ja silkkisten yksityiskohtien kera. Voit valita tyköistuvat klassiset alushousut tai lahkeelliset alushousut, vyötärön ylittävän mallin tai loistavasti pikkumekon alle istuvan korkean alusasumallin, joka toimii kätevästi myös rintaliiveinäsi!

Lukuisat värivaihtoehdot sisältävät kauniin valkoista, joka häviää loistavasti esimerkiksi valkoisen pitsimekon alle, jolloin alusvaatteesi ovat huomaamattomat mekkokankaan alla. Tyylikkäät mustat alusvaatteet ovat valintasi tumman sävyisten vaatteiden alle, ja luonnollinen natural-sävy häivyttää alusvaatteesi läpikuultavien vaatteiden alla.

Muotoilevien alusasujen avulla voit pukeutua napakastikin istuviin vaatteisiin, kun haluat korostaa kauniin vartalosi muotoja. Voit myös käyttää alusasuja pelastavina taikakeinoina niissä tilanteissa, kun suosikkimekkosi aavistuksen kiristää. Samaa loitsua käyttävät myös Hollywoodin kaunottaret, jotka näyttävät aina henkeäsalpaavilta upeissa iltamekoissaan. Oli tilanne mikä hyvänsä, älä turhaan huolehdi ? Spanx pelastaa ja pukee sinut upeaksi lempivaatteisiisi!

Yhdistät helposti