Mallisto

23 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sperryn purjehduskengillä kohti suurta seikkailua

Hohoi, tällä merkillä on meri verissä; Sperry ei turhaan ole tunnetuin purjehduskenkämerkki koko maailmassa. Mutta kuinka matka muodin maailmaan alkoi? Vuonna 1935 Paul Sperry keksi ikonisen kengän puhtaasti käytännön sanelemana: Long Island Soundilla Lounais-Atlantilla seikkaillessaan mies liukastui kengissään kannelta yli laidan. Onneksi Perry pystyi kiskomaan itsensä takaisin ylös, sillä kokemus innoitti häntä suunnittelemaan liukumattoman pohjan, joka jatkossa suojelisi häntä onnettomuuksilta avomerellä.

Tämän seikkailumielen voi yhä edelleen aistia Sperry Top Sider -purjehduskengissä; vaikka ne tätä nykyä ovat paljon muutakin kuin purjehduskengät ja olleet jo sukupolvien ajan muotimaailmassa statement-asemassa, ovat nämä kulttimokkasiinit yhä edelleen tukevat, superkäytännölliset – ja ennen muuta liukkaillakin alustoilla pitävät.

Näin stailaat merihenkiset Sperry-purjehduskengät tilanteeseen kuin tilanteeseen

#Sporttinen: Valitse matalien tennareiden tyyliset, valkoiset canvas-kengät ja yhdistä niihin vaaleat slim fit -farkut. Niiden kanssa sopii mainiosti yksinkertainen valkoinen t-paita sekä pehmeä, ylisuurelta näyttävä neuletakki.

#Elegantti: Ajattomat, tyylikkäät, klassiset – Sperryn tyypilliset, mokkasiinimalliset purjehduskengät ovat ehkä kaikkien aikojen ikonisin miesten kenkämalli ja tärkein osa preppy-tyyliä. Ota tummanruskeasta sileästä nahasta valmistetut kengät ja pue niiden kanssa tyylikkäät laivastonsiniset chinot. Yläosaksi sopii vaaleansininen nappikauluspaita sekä sporttinen, kapean mallinen pikkutakki. Olet valmis illallistreffeille!

#Rento: Pellavaa ja nahkaa, siinäpä vasta ”match made in heaven”! Pue vaaleiden nahkaisten purjehduskenkiesi kanssa lyhyet pellavahousut ja viimeistele huoleton lomalookisi sopivalla pellavapaidalla. Enää puuttuvat vain sopivat aurinkolasit, ja olet valmis rantabaariin.

#Moderni: Purjehduskengät voivat olla myös aivan epätavanomaiset. Muodikas farkkulook, loistavat trendivärit tai huomiota herättävä värien yhdistely tekevät klassikosta todellisen katseenvangitsijan. Tämä vaihtoehto sopii parhaimmin urbaaniin skeittarityyliin lökäpöksyineen ja rentoine t-paitoineen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua