Suodatin1

41 tuotetta

Sportmax Code pukee naiset, jotka ovat muotitietoisia mutta eivät suostu trendien uhriksi. Sportmax-nainen suhtautuu itseensä ja pukeutumiseen intohimoisesti ja sopivan itseironisesti. Itsevarma Sportmax Code -nainen ottaa elämän vastaan "joie de vivre" -asenteella!

Sportmax kuuluu italialaiseen Max Mara -perheeseen, joka on kansainvälisesti yksi suurimmista prêt-à-porter-valmistajista. Sportmax Code on Sportmaxin modernimpi ja huolettomampi sisarmerkki, joka keskittää fokuksensa denimiin. Muun muassa merkin perfect fit -farkut ovat niittäneet mainetta. Sportmax Code valmistaa lisäksi uima-asuja, rantamuotia ja asusteita. Tulet ihastumaan Sportmax coden eleganttiin valikoimaan, joka huokuu italialaista huippuräätälöintiä sekä toisaalta ranskalaisen hienostuneita piirteitä.

Sportmax Code on naisellisen kulmikas merkki

Sportmax on nuorekkaan sporttinen merkki. Merkki tarjoilee naisellisuuden kulmikkaalla ja mielenkiintoisella tarjottimella: reippaat printit, suoraviivaiset leikkaukset, sporttiset ja yllättävät yksityiskohdat. Spormax Code yhdistelee erilaisia pintoja, materiaaleja ja kuviota keskenään rohkeasti ja kekseliäästi. Kun kaipaat kohennusta vaatekaappisi nuokkuviin vaatteisiin, ovat Sportmax Coden vaatteet ehdottoman toimivia ryhdistämään ja elävöittämään vaatekertaasi – ajattomasti ja klassisesti.

Erityisesti merkin mekot ihastuttavat sievällä maskuliinisuudellaan ja vakavalla leikkisyydellään. Kaikki mekot on taidokkaasti leikattu ja viimeistelty niin, että ne tuovat jokaisen vartalon feminiinisyyden ja kauneuden esiin juuri oikeassa valossa – oli siluetti muodoltaan tai kooltaan mikä tahansa. A-linjainen, kevyt mekko sopii moneen eri tilanteeseen: retroa henkivä printtimekko on veikeä vapaa-ajan tyyli Zooey Deschanelia seuraten. Yhdistä mekkoon sievät nauhalliset kävelykengät tai nilkkurit.

Musta minimittainen, A-hame nahkayksityiskohdin on illan parrasvaloissa keimailevalle kuningattarelle varattu. Yhdistä se silkkiseen toppiin tai sievistelevään valkoiseen paitapuseroon – puolisäären saappaat piikkikoroilla viimeistelevät sensuellin tyylin. Sportmax Code haluaa pukea naiset sporttisen kepeästi ja silti viettelevästi. Se onnistuukin yhdistämään feminiinisen seksikkyyden huolettoman helppoon tyyliin.

Yhdistät helposti