Stefanel edustaa italialaista muotia parhaimmillaan! Siinä nimittäin yhdistyvät hienostuneella tavalla klassiset elementit ja modernit piirteet. Lähestymistapa on ollut läsnä merkin alkuajoista asti. Stefanelin juuret ulottuvat 50-luvun loppuun. 80-luvulla perheyritys nimettiin perustajiensa mukaan. Muotitalon arvoihin kuuluu harkitun tyylikkyyden lisäksi myös korkea laatu, joka osaltaan luo sen luomuksiin ajatonta ilmettä.

Stefanelin naisten mallisto on monipuolinen. Siihen kuuluu klassisia vaatekappaleita, kuten kauniita trenssejä, hienostuneita mekkoja ja selkeälinjaisia neuleita. Niiden rinnalla nähdään ajattomia muotiluomuksia, kuten näyttäviä takkeja, housuja ja viittoja. Niiden juju on usein yllättävässä värimaailmassa. Lisäksi mallistosta löytyy ajankohtaisia elementtejä, laadukkaina ja muotiperinteitä kunnioittavina versioina!

Stefanel on tyylin tae

Stefanel on luonteva tyylitietoisen naisen valinta. Sen valikoimista löytyy helposti osaset niin vapaa-ajan pukeutumiseen kuin illanviettoon tai esimerkiksi työmatkalle ja tärkeisiin tapaamisiinkin. Valikoima mahdollistaa ajattomien ja trendielementtien kekseliään yhdistelemisen sekä hillityn kauniin asukokonaisuuden vaivattoman luomisen.

Juhlatilaisuuksiin Stefanelin kotelomekot ja naiselliset neulemekot ovat erinomainen ratkaisu. Selkeät linjat ja värimaailma mahdollistavat mitä erilaisimmat yhdistelmät. Ilme muuttuu sen mukaan, yhdistätkö mekkoon reippaan väriset sukkahousut ja matalat kävelykengät vai huimat korot ja näyttäviä asusteita. Valikoimasta löytyy myös runsaasti erilaisia elementtejä huipputrendikkään alle polven ulottuvan hameen ja paitapuseron yhdistelmään!

Urbaaniin pukeutumiseen sopivat puolestaan täydellisesti Stefanelin kapealinjaiset kangashousut ja näyttävät yläosat. Näyttävä viitta ei vaadi seurakseen muuta kuin hillityt housut ja kauniit nilkkurit tai kävelykengät! Hurmaavien ja näyttävien asukokonaisuuksien luomiseen sopivat loistavasti myös klassiset leveälahkeiset housut sekä tyylikkäät shortsit.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista