17 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos brittiläisen muotisuunnittelija Stella McCartneyn tyyli pitäisi tiivistää kahteen sanaan, olisi se raikas naisellisuus. Stella McCartney Lingerie jatkaa samaa linjaa, mitä päämallistokin. Herkkä pitsi, sensuelli satiini ja ylellinen silkki hallitsevat Stellan suunnittelemaa naisten alusvaatemallistoa.

Stella McCartney Lingerie luottaa koruttomaan ja pelkistettyyn eleganssiin

Alusvaatteet pitävät sisällään paljon muutakin kuin rintaliivejä ja alushousuja, vaikka ne toki ovatkin vahvassa osassa Stella McCartney Lingerie -mallistossa. Löydät joukosta esimerkiksi myös ylellisiä kylpytakkeja, silkkiyöpaitoja ja huipputrendikkäitä, läpikuultavia bodyja. Alusvaatemuodissa ovat jo tovin puhaltaneet uudet tuulet, ja yksi merkittävimmistä ilmiöistä on alusvaatteiden vilahtaminen myös osana juhla- ja arkipukeutumista. Bodyt yhdistävät seksikkäällä ja kätevällä tavalla rintaliivit ja aluspaidan. Bodyn voit pukea vaikkapa syvän V-aukkoisen päällysvaatteen pariksi tai sellaisenaan korkeavyötäröisen alaosan kanssa. Yksi trendikkäimmistä yhdistelmistä on body, silkkitoppi tai peräti rintaliivit jakkujen ja liivien alla. Erityisen jännittävältä sensuelli alusvaate näyttää miehekkään asun osana.

Eettistä luksusmuotia laatua arvostaville pukeutujille

Seksikkäiden ja laadukkaiden alusvaatteiden on sanottu kohottavan itsetuntoamme ja antavan meille mahdollisuuden tuntea olomme seksikkäiksi. Stella McCartney Lingerie -malliston toinen toistaan upeampia alusvaatteita silmäillessä tämä väite on helppo uskoa todeksi. Vaikka alusvaatteet eivät ikinä pilkahtaisikaan päällysvaatteiden alta, tuovat hyvin istuvat ja naisellisia muotoja imartelevat rintaliivit, alushousut ja alustopit varman olon. Voit pukea laatua jo ensimmäisestä vaatekerroksesta lähtien, vähintäänkin itseäsi arvostaaksesi. Stella McCartney vetoaa myös eettisen muodin ystäviin, sillä rakastettu suunnittelija ei käytä vaatteissaan nahkaa saati turkista. McCartney on tunnettu myös yhteistyöstään eläinten oikeuksia puolustavien järjestöjen kanssa. Tässäpä siis todellinen raikas tuulahdus muotimaailmassa!

Tutustu myös