Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Ominaisuudet
17 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Stella McCartneyn asusteissa satsataan hienostuneeseen minimalismiin

Maailman tunnetuimpiin muotisuunnittelijoihin lukeutuva Stella McCartney on näyttänyt kyntensä lähes kaikilla muodin saroilla. Brittisuunnittelija luo high fashion -muotia catwalkeille ja käytännöllisiä sekä tyylikkäitä käyttövaatteita suurelle yleisölle. Vaatteiden ohella McCartney taitaa asusteiden ja alusvaatteiden suunnittelun taidon. Stella McCartney -aurinkolasit ovat klassikkohankinta, joka nostaa tyylisi uudelle tasolle. Näyttävät aurinkolasit voivat olla hyvin ainoa asusteesi, sillä ne eivät kaipaa mitään muuta seurakseen. Haaveiletko aurinkolaseista, jotka kantavat tämän ikonisen suunnittelijan logoa? Zalandolta saat McCartneyn laseja monissa eri malleissa, joten valitse suosikkisi. Naisten aurinkolasien ohella löydät valikoimasta myös värikkäät lasten lasimallit.

Stella McCartney on myös kiitelty alusvaatesuunnittelija. Aloita tyylisi rakentaminen alusvaatteista, ja poimi alusvaatekaappiisi brittinimen minimalistisen kauniit alushousut ja rintaliivit. Alusvaatteet ovat hyvin selkeälinjaisia ja noudattavat McCartneyn muiden mallistojen minimalistista, mutta sensuellia linjaa. Värimaailma on maanläheinen, ja perinteisten mustien ja valkoisten alusvaatteiden ohella tarjolla on malleja esimerkiksi nuden ja hyvin haalean roosan sävyissä.

Stella McCartney suunnittelee alusvaatteita ja asusteita vahvoille ja moderneille naisille. Hänen tuotteensa henkivät ajatonta city life -elämäntyyliä, jossa on kuitenkin tilaa pehmeydelle ja romanttisuudelle. Tuotteiden yksityiskohtainen suunnittelutyö ja kestävät materiaalit takaavat sen, että nostat brändin aurinkolasit kasvoillesi mielelläsi vuosi toisensa jälkeen. Tämä kuuluu McCartneyn kestävän muodin filosofiaan. Tuotteet on tarkoitettu pitkään nautittavaksi ja käytettäviksi.

Anna aurinkolasien inspiroida asusi

Haluatko valita aurinkolasisi asun mukaan vai asun aurinkolasien mukaan? Stella McCartneyn inspiroivat aurinkolasimallit antavat sinulle uutta näkökulmaa myös työ- ja vapaa-ajanlookien luomiseen. Monipuolisista aurinkolasimalleista on vaikeaa valita yksi suuri suosikki, mutta ei hätää – voit valita useamman. Käytä laseja sään, mielialan ja tilanteen mukaan. Suojaa myös lastesi silmät brittimerkin UV-suojatuilla aurinkolaseilla. Lasten aurinkolaseissa on veikeitä teemoja, kuten kehyksen mukana luikerteleva käärme. Suloiset linsseiltään vaaleat sydänaurinkolasit sopivat hyvin myös pilvisiin päiviin. Oli linssin väri mikä tahansa, linsseissä on aina UV-suoja.

McCartneyn naisten aurinkolasidesigneissa näkyy kaksi ääripäätä. Voimakasta aurinkolasilookia edustavat vahvat aurinkolasit, joiden kantikkaat linssit ja vahvat tai jykevät kehykset vetävät huomion kasvoihisi. Toisessa ääripäässä ovat äärimmäisen minimalistiset aurinkolasit esimerkiksi läpinäkyvillä tai hyvin huomaamattomilla sangoilla. Valitse esimerkiksi läpinäkyvät aurinkolasit sinisillä linsseillä ja yhdistä ne täysivalkoiseen asuun, esimerkiksi ryhdikkääseen jakkupukuun. Tarjolla on myös klassisia aurinkolasimalleja pyöreine linsseineen ja eläinaiheisine sankoineen. Myös pilottilasien variaatiot esimerkiksi perinteistä kulmikkaammilla linsseillä kuuluvat merkin klassisimpiin malleihin. Kaikkia McCartneyn laseja yhdistää uniikki muotoilu, ja esimerkiksi neutraalinvärisissä laseissa on aina jokin juju.

Kissansilmäaurinkolasit antavat viettelevää, elokuvatähtimäistä ilmettä asuun kuin asuun. Valitse kissansilmälasit voimakkailla mustilla kehyksillä – tai vaihtoehtoisesti ilman kehystä. Pelkkä hyvin muotoiltu linssi antaa kehyksettömille lasimalleille tarpeeksi ilmettä. Kullatut sangat ja tunnettu Stella McCartney -logo viimeistelevät hienostuneen vaikutelman. Kissansilmäaurinkolaseja on tarjolla lisäksi hyvin ohuilla kehyksillä. Aurinkolaseihin kuuluu aina suojakotelo, joka varjelee hankintaasi.

Satsaa itseesi – satsaa Stella McCartneyn alusvaatteetteisiin

Oli arki tai viikonloppu, aamu on mukava aloittaa pukemalla ylle laadukkaat alusvaatteet. Valitse rintaliiviesi malli sen mukaan, minkälaista tukea rinnoillesi tarvitset. Käytätkö mieluummin kaarituettomia pehmeitä liivejä vai kaarituellisia liivejä, jotka antavat povellesi paremman tuen? Arkikäyttöön mukava vaihtoehto on esimerkiksi kaaritueton toppimainen rintaliivi, jossa on hienovaraiset pitsikoristukset. Vaalea roosa on värinä herkkä ja kaunis, eikä liivi näy värinsä vuoksi vaatteiden alta.

Kaarituellisia rintaliivejä on tarjolla monissa ei malleissa, muun muassa push up- ja balconette-tyyleissä. Valitsit minkä mallin tahansa, poimi liivien pariksi myös saman tyylin alushousut. Voit valita string-mallien ja perinteisten alusvaatemallien välillä. Läpikuultavat materiaalit tekevät perinteisistäkin alushousuista todella sensuellit.