Steve J & Yoni P on ajankohtainen korealaismerkki, joka luo omintakeista designermuotia modernin naisen makuun. Sen luomukset ovat saaneet pauloihinsa K-pop-tähdet ja näyttelijättäret. Siitä on tullut jokaisen ajantasaisessa muodissa notkeasti luovivan trendsetterin must-have-merkki. Meitä ihastuttaa erityisesti huumori, jota se hienovaraisesti lisää muotiluomuksiinsa.

Steve J & Yoni P luo hilpeää huippumuotia

Funky SJYP on vahva tulokas huippumuodissa, ja se onkin kerännyt huomiota kansainvälisesti niin urbaanin katumuodin ystäviltä kuin muodin arvostetuilta asiantuntijoilta. Sen suunnittelufilosofia on tuoda naurua ihmisten elämään vaatteisiin piilotetun hienovaraisen huumorin avulla. Vaatteiden hauskat yksityiskohdat ovatkin vallan ihastuttavia ? muun muassa merkkilappuja koristaa suunnittelijoista ja heidän kissoistaan piirretyt piirroshahmot. Kaksikko on oikeassa elämässä naimisissa ja kumpikin tuo oman vahvuutensa merkin suunnitteluun. Lontoossa muotia opiskelleiden Steven ja Yonin suunnitteluun inspiraatiota tuovat osaltaan studiolla pariskunnan kanssa aikaa viettävät lemmikkikissat Kush, Lush ja Jjush. Merkin lippulaivamyymälä "Two Heads are Better Than One" sijaitsee trendikkäässä Itaewonin korttelissa, Soulin sydämessä. Hurmaavalla tavalla omalaatuinen parivaljakko luo high-end-tyyliin istuvia, nykyaikaisia vapaa-ajan vaatteita, joissa korostuvat kauniit värit ja niiden rohkea käyttö, vahva graafisuus sekä taiteellinen luovuus. Luomuksissa voi nähdä viitteitä niin aasialaisesta perinteisestä vaatemuodista kuin brittiläisestä pop-asenteesta.

SJYP inspiroi kokeilevaan tyyliin

Steve J & Yoni P -merkin vaatteet näyttävät superhyviltä katumuotilookeissa. Niissä on ajankohtaisia trendejä omalla uniikilla tyylillä maustettuna. Tyttömäiset, reilut röyhelöt yhdistyvät rispaantuneeseen ja rikottuun denimiin, viimeistelemättömät lahkeet ja helmat punk-asennetta huokuviin harsomaisiin kankaisiin. Trendikästä ysärifiilistä tuovat kerrostettu denim ja läpikuultavat materiaalit. Niissä aasialainen tyyli kohtaa eurooppalaisen tai retro futuristisen modernin. Jos valitset vain yhden tuotteen merkin upeasta kokoelmasta, niin sinun kannattaa silloin panostaa statement-farkkuihin tai erikoiseen takkiin, joka saa minkä tahansa lookin näyttämään kiinnostavalta. Statement-takki luo kivan ilmeen niin arkiseen farkkujen ja t-paidan lookiin, siistiin räätälöityyn kuin naisellisen hienostuneeseen tyyliin. Erikoiset farkut taas toimivat parhaiten perusvaatteiden tai muuten simppeleiden klassikoiden kanssa mätsättynä. Yhdistä ne valkoiseen kauluspaitaan, raidalliseen puseroon tai vaaleaan, yksiväriseen t-paitaan.

Yhdistele ja sekoita