Mallisto

Suositut filtterit
841 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Steve Madden on kenkämuodin villilapsi, joka uskaltaa rikkoa rajoja ja onnistuu silti luomaan uusia klassikoita. Madden on aina ollut taitava imemään vaikutteita erityisesti katumuodista mutta myös haute couturesta. Steve Maddenin kenkiin ja laukkuihin pukeutuvat näyttävät naiset, joilla on rohkeutta olla oma itsensä - sanoivat muut mitä tahansa. Steve Madden perustettiin 1990, ja kuten moni muukin menestynyt kenkämerkki se aurasi tiensä menestykseen hitaasti mutta varmasti. Tänä päivänä merkki kuuluu naisten suosituimpien kenkäsuunnittelijoiden joukkoon.

Steve Madden tekee arjesta konfettisadetta

Steve Maddenin kengät ovat yhtä konfettisadetta - kimalletta, karkkivärejä ja kujeilevia yksityiskohtia. Niillä luot helposti trendikkään kantaaottavan tyylin. Pirteä värikylläisyys ja angstinen graafisuus kulkevat harmonisesti rinnakkain, ja toisaalta boheemit piirteet tuovat naisellista pehmeyttä kenkiin.

Metallinhohto tuo tyyliisi joko menneiden vuosikymmenten vintagehehkua tai futuristista asennetta. Lainaa inspiraatiosi menneiden vuosikymmenten glamourista ja yhdistä kimaltelevin kivin koristellut, korolliset Steve Madden -remmisandaalit trendikkääseen jumpsuit-haalariin mekon sijaan. Sirot kengät tuovat graafiseen lookiin kepeyttä. Entäpä pirskahdus energistä väriä pikkumustasi kaveriksi? Lämmin oranssi, sähäkkä goboltinsininen tai sensuelli punainen ovat vahvoja valintoja. Mätsää näpsäkkä kirjekuorilaukku tai huulipuna kenkien sävyyn. Villi käärmeennahkakuviointi on varsinainen viettelijättären unelma. Urbaani sporty chic -look saa välähdyksen luksusta, kun yhdistät väljiin farkkuihin ja pörröiseen neuleeseen hopeisen käsilaukun.

Ylipolvensaappaat ovat trendikkäät ja niissä seksikkyys yhdistyy urbaaniin boho chic -tyyliin. Tunnet olosi niissä todella rock-jumalattareksi. Parhaiten ne istuvat skinny-mallisten housujen kanssa. Valitse riemukas hapsumalli ja heitä yläosaksi huoleton palmikkoneule ja boheemi poncho, kun haluat tyylistä maanläheisen kotoisan. Mustat ylipolvensaappaat ovat viehkeät farkkujen ja silkkisen topin kanssa, kun juhlat kutsuvat!

Yhdistele ja sekoita