Vaihtuvatko tyylisi laidasta laitaan, mutta silti haluat kenkäsi omalta luottobrändiltä? SPM vastaa naiselliseen vaihteluntarpeeseen asianmukaisesti. Tämä näkyy selkeästi brändin korkealaatuisessa kenkämallistossa. Voit hyödyntää sen rentoa, räväkkää ja klassista ilmettä erilaisissa asuissa.

Vaatiiko työroolisi kontrolloitua asiapukeutumista? Murtaudu konservatiivisuuden kahleista ainakin omaperäisillä kengillä! Toki löydät virkistäviä tyyli-ideoita myös moninaisista bleiserien ja hameiden yhdistelmistä. Saatat laskea varman päälle asiakkaan tapaamisessa, ehkä valitset lyhyen kuviollisen jakun pitkän vekkihameen pariksi. Joskus voit yhdistää hameeseesi nätin paitapuseron Keira Knightleyn tavoin. Korkeakorkoiset nilkkurit lisäävät asusi feminiinisyyttä, mutta olet silti tehokkaan näköinen. Toisaalta voithan pukea myös pidemmän bleiserin kapealahkeisten housujen kanssa. Sujauta jalkaan kivat pistokkaat. Ellet sitten tällä kertaa satu olemaan matalakantaisten ballerinojen kannalla.

SPM valloittaa kanssasi tyylistä toiseen

SPM on muotoillut jalkineistaan trendikkäitä taideteoksia. Klassiset pitkävartiset saappaat herättävät huomiota illalla kaupungilla. Jalkineiden joukossa on elegantteja piikkikorkoja naisellisiin asukokonaisuuksiin. Ottaisitko kenkäsi hassuilla hapsuilla vai eleettömän tyylikkäinä? Tolppakoroilla vahvistat 70-luvun tyyliä. Jos tarvitset vieläkin enemmän näyttävyyttä, saat sitä kuohkeista korokepohjista. Huomioi myös pohjien karkeat kuvioinnit!

SPM on asetellut kenkien yksityiskohdat taidokkaasti ja häkellyttävän idearikkaasti. Remmit ja soljet kuuluvat reilujen kenkien vakiokoristeisiin. Toki niitä on siroteltu sievästi myös tyttömäisiin jalkineisiin. Erilaiset nauhat, nyörit ja ketjut on kiedottu koristamaan nilkkaa, kuten myös muodikkaat nilkkaremmit. Saatat löytää samantyyppiset somisteet esimerkiksi naisten laukuista. Vetoketjujen rokahtava ilme kiinnittää huomiota nahkavaatteiden kanssa.

SPM on laittanut naisten kenkiin klassista ja maanläheistä värimaailmaa. Pehmeät sävyt voivat olla pääosassa hentojen värien rinnalla tai sulautua osaksi voimakkaita sävyjä. Tahdotko trendit pääosaan? Pintojen pehmeät pastellit antavat herkullisia vivahteita rakastamiesi hittisävyjen joukkoon. Kengissä on huikeaa metallinhohtoakin. Se antaa hienostunutta ilmettä katutyyliin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua