Storm & Marie ilmentää elävästi kööpenhaminalaista sielunmaisemaa ja modernia skandinaavista designia, jossa kesyttämätön ja herkkä kohtaavat. Brändin vaatteet sopivat jokaiselle naiselle, joka arvostaa uniikkia ja omintakeista tyyliä. Se hurmaa erityisesti kiinnostavilla yksityiskohdilla, näyttävillä printtikuvioilla ja neuletekstuureilla. Naisellisuus korostuu hienovaraisesti ja kauniisti merkin vaatteissa, vaikka ne ovatkin suoraviivaisen graafisia – tästä syntyy kiinnosta kontrasti.

Storm & Marie luo uniikkia designia mukavuudenhaluisille naisille

Kööpenhamina tunnetaan muotikaupunkina, joka on luova, huoleton ja käytännönläheinen. Storm & Marie edustaa juuri tällaista laadukasta Nordic Flairiä eli puhtaan suoraviivaista ja käytännöllistä muotoilua, jossa on modernia kulmaa. Tanskalaisessa muodissa naisellisuus saa korostua, ja brändi luokin naisellisen moderneja vaatteita, jotka sopivat täydellisesti pohjoismaalaiseen kerrospukeutumiseen. Väljät ja ilmavat leikkaukset ovat huippumuodikkaita ja erittäin näyttäviä, ja kaikessa niiden elegantiudessaan ne sopivat täydelliset kerrostettuun tyyliin, joka huokuu huoletonta boheemiutta. Liehuvien kangashousujen, naisellisen puseron ja pitkän liivin yhdistelmä huutaa chic! Heilauta otsalle hattu ja kiepaita kaulalle huivi rennosti – jalkaan voit sovittaa trendikkäästi tekniset tennarit – menevä kaupunkilaisnainen arvostaa kepeitä askelia pehmeään villaan kietoutuneena. Urbaani tyyli syntyy bombertakista, vajaamittaisista housuista ja herrainkengistä – tasapainoa saa aina hieman horjuttaa sekoittamalla eri tyylejä.

Storm & Marien designissa hehkuvat luonnon voimat

Storm & Marien design on harmonista mutta vahvaa. Mallistojen inspiraationa usein toimii luonto, joka merkin toisen perustajan Signen mukaan on ehtymätön inspiraation lähde, sillä se on täynnä upeita muotoja ja uskomattomia väriskaaloja. Brändin vaatteissa hehkuvatkin lämpimät sävyt, jotka sointuvat kauniisti syksyiseen tyyliin, jossa pääosassa voivat olla ylelliset villa- ja alpakkaneuleet. Pitsi on ajankohtainen materiaali ja korostaa kauniisti naisellisia siluetteja, joiden kanssa voit leikitellä ja luoda upeita kontrasteja niin toimiston asiatyylissä kuin bilelookissa kiiltävien pintojen kanssa. Liituraitatrendikin on saanut kiinnostavia piirteitä merkin käsittelyssä – luo naisellinen toimistotyyli liituraitamekosta, jossa on kulmikas siluetti tai naiselliset trumpettihihat. Storm & Marie on todellinen vastakohtien merkki, mikä pitää pukeutumisen kiinnostavana.

Yhdistät helposti