Naisellista eleganssia ja hienostuneisuutta: Strennesse on yhtä kuin vahvat leikkaukset, selkeät linjat ja selvästi erottuva tuotemerkin leima. Merkki on jo vuosikymmeniä edustanut mottoa ”vähemmän on enemmän” satsaamalla laadukkaisiin materiaaleihin ja herkkään muotiin bisnes-, perus- ja luksustyyleissä.

Saksalainen merkki on perustettu jo vuonna 1949, mutta vasta vuonna 1973 ja Gabriela Heckerin johdolla Strenesse löysi todelliset vahvuutensa edeten pelkistetyn eleganteilla luksusvaatteilla nopeasti designin huipulle. Tältä se sitten näyttää: pehmeästi laskeutuvia silkkimekkoja, elegantteja sifonkipuseroita, ajattomia kotelomekkoja ja muita klassikoita sekä muodikkaita trenditakkeja, tyylikkäitä culottes-housuja tai sulavalinjaisia haalareita. Strenesse tarjoaa kaikkiin tilanteisiin sopivia hittituotteita.

Klassikoita modernilla ilmeellä – Strenessen top-trendit

#Pitkähihaiset: Pitkähihainenko muka tylsä? Ei todellakaan, jos kyseessä on Strenesse! Yksinkertainen perusvaate yhdistyy nimittäin hienostuneisiin yksityiskohtiin ja muuttuu perusvaatteesta katseenvangitsijaksi, kun niskapuoli somistetaan hennolla nyörityksellä, pääntie toteutetaan aistikkaalla kietaisumallilla tai kun kokonaisuuteen lisätään läpikuultavia somisteita tai hulmuavia röyhelöitä.

#Haalari: Miksi haalari on nyt niin kuumaa muotia? Joidenkin mielestä tuo yksiosainen vaate on niin ihanan mutkaton ja helppo tapa pukea itsensä yhdessä sujahduksessa päästä varpaisiin. Toisten mielestä haalari taas on uskomattoman monipuolinen ja stailattavissa yhtä lailla elegantiksi kuin sporttiseksikin. Me kannatamme tällä kaudella etenkin glamoröösiä iltalookia; pue siis haalarisi kanssa teräväkärkiset korkokengät sekä kimmeltävät statement-korvakorut.

#Kotelomekko: Ajaton, naisellinen malli ei koskaan ole pois muodista! Tänä kesänä etenkin yksi väri on ylitse muiden; hihaton kotelomekko loistaa nyt tomaatinpunaisena! Miksi näin? Tulinen punainen antaa klassikolle modernin kiihdyttävän ilmeen ja tekee siitä yöelämäänkin sopivan.

#Typistetyt lahkeet: Kauden trendihousut ovat yksinkertaiset mutta riemastuttavat. Leveäksi leikattu malli muistuttaa korkeavyötäröisiä liehuvalahkeisia housuja, mutta on lisäksi typistetty – lahkeet ovat siis vajaamittaiset. Leikkaus jättää nilkat näkyviin vaikkapa kauden trendiastusteiden pukemista varten.

Yhdistele ja sekoita