Naiset
Miehet

Mallisto / STUPS organic

Suodatin
  • Koko
  • Merkki
  • Sukupuoli
  • Hinta
  • Pintamateriaali
2 tuotetta
|Lajittelu :

Suloiset STUPS Organic -vaatteet hellivät pirpanoita. Pehmeät ja hauskasti kuvioidut potkupuvut, pipot, pöksyt ja paidat ovat sekä mukavia että tyylikkäitä! STUPS Organic -lastenvaatteet ovat myös ympäristöystävällinen sekä laatutietoinen valinta – merkin makeissa vauvojen vaatteissa käytetään luomupuuvillaa.

STUPS Organic – raikasta ja söpöä lastenmuotia

Ilmeeltään STUPS Organic -vaatteet ovat selkeälinjaisia ja somasti kuvioituja. Vauvojen ja pikkulasten vaatteiden värimaailma on raikas ja hillitty – pääosassa ovat lempeät ja harmoniset vaaleat sävyt. Printtien jujuna on käytetty muun muassa hauskoja luonto- ja kasviteemoja. Kevyesti luonnostellut kuviot ovat samalla raikkaita, trendikkäitä ja söpöjä. Saman malliston elementtejä on myös helppo yhdistellä toisiinsa, sillä mukana on niin runsasta kuin niukkaakin kuviointia. Pienimmille pirpanoille suunnatussa valikoimassa on kauniita potkupukuja ja bodyja, sekä pienet varpaat ja sormet lämpiminä pitäviä sukkia ja lapasia. Pehmeät ja ohuet pipot viimeistelevät mukavan ja suloisen tyylin. Kun taas on aika pukeutua ulkovaatteisiin, STUPS Organic -valikoimasta poimitaan yläosaksi makea huppari tai collegepaita. Hurmaavasti kuvioidut paidat sopivat loistavasti esimerkiksi pikkuruisten farkkujen ja tennareiden seuraan.

Laatuvaatteet ilahduttavat lasta

Lastenvaatebrändin luomukset on suunniteltu lasten mukavuutta ajatellen. STUPS Organic -vaatteet ovat pehmeitä, eivätkä ne taatusti hierrä, hiosta tai purista. Mukavuutta lisäävät myös korkeatasoiset materiaalit: luomulaatuinen puuvilla kestää monet pesut ja kovan käytön. Se myös edustaa kestävän kehityksen periaatteita, sillä luomulaatuisen puuvillan käytössä ei käytetä ympäristöä vahingoittavia torjunta-aineita. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että luomupuuvilla on perinteisesti viljeltyä puuvillaa luontoystävällisempää, eikä vaatteissa ole jäämiä myrkyllisistä torjunta-aineista. STUPS Organic on siis vastuullinen valinta niin vaatteiden käyttäjää kuin ympäristöäkin ajatellen!

Tutustu myös