Olisiko nyt sopiva aika vähän snobbailla? Stylesnob käy tähänkin tarkoitukseen, mutta löydät siltä trendikkäitä kenkiä myös arjen upeinta toimistotyyliä kaunistamaan. Brändi suunnittelee kansainvälistä huippumuotia tanskalaisella twistillä ja kokemuksella. Sen pääasiallinen luovuuden kohde ovat persoonalliset kengät, mutta sillä on myös asusteita.

Tahtoisitko pukeutua halkiolliseen pitkään mekkoon, jossa ei hyväksytä minkäänlaisia krumeluureja? Liittäisitkö asuun karismaa tihkuvat sandaalit leveillä koroilla ja ripauksella askeettista ilmettä? Jakkuna voisi mennä vaikkapa raidallinen bleiseri. Stylesnob on brändisi, jos rakastat naisellisia ballerinoja. Niissähän on se hitunen hienostelua. Myös Rachel Bilson on ikuistettu vaaleissa ballerinoissa. Hänen katutyyliään kaunistavat kenkien lisäksi herkkäkuosinen kukkahame ja simppeli neuletakki. Uppoaisivatko nämä kepeät vinkit sinunkin ideapankkiisi? Jos sait kutsun juhlimaan, liitä maksimekkoon huikeat korkokengät, niin saat aikaan näyttävän asukokonaisuuden.

Stylesnob on urbaanin muodin asiantuntija

Stylesnob suunnittelee vaihtoehtoja uranaisen erilaisiin tyyleihin. Sen kengissä on feminiinisiä piikkikorkoja ja huippumuodikkaita tolppakorkoja. Jos olet näyttävien kiilakorkojen ystävä, löydät joukosta hillityt tai räväkät jalkineet. Stylesnob yhdistelee tarkkaan harkittuja tekstuureitaan omaperäisesti. Esimerkiksi ihanat espadrillot ovat saaneet häivähdyksen glamouria muuten rouheaan ja rentoon ulkoasuunsa. Inspiroidu brändin luovuudesta ja leikkisyydestä!

Stylesnob on huomioinut naisten kenkien väreissä catwalkien viimeisimmät muotivirtaukset. Ihailetko hillittyä pastellia vai tummaa ja dramaattista värimaailmaa? Mitäpä jos sekoittaisit niitä keskenään? Tämä brändi pitää kenkien väritykset varmoina, mutta antaa silti osan niistä erottua räväkästi.

Stylesnob varmistaa muodikkaiden kenkien huomioarvon asussasi! Voit vahvistaa tunnelmaa samanhenkisillä laukuilla, joissa on yhteensopivia efektejä tai samantyyppistä muotokieltä. Kävisikö feminiiniseen katutyyliisi tyylikkäästi punottu shopping bag tai eleetön vaalea tietokonelaukku? Trendikkäistä aurinkolaseista saattaisi löytyä asuusi sopivat sangatkin! No, ihan vaan varmuuden vuoksi kannattaa sovittaa tyyliin se yhteensopiva sateenvarjokin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista