Miehet
Lapset

Mallisto / BLANCO

Koko
Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Espanjalaismerkki Suitblanco yhdistää minimalistisen designin hienostuneisiin yksityiskohtiin ja suunnistaa muodin maailmaan aina ajankohtaisimpien trendien viitoittamana. Tyylikkäiden farkkujen, rentojen anorakkien ja eleganttien mekkojen ohella kenkämallisto on yksi Suitblancon kohokohdista. Korkeat korot, plateau-pohjat, matalat kannat ja nilkkurit ovat tämän hetken trendikkäimmät mallit.

Suitblancon laadukkaan malliston ainutlaatuinen design tekee kengistä todellisia statement-tuotteita. Muodikkaan color blockingin ja metallisten elementtien lisäksi pienimmätkin yksityiskohdat hivelevät silmää. Anna upeimpien trendien inspiroida sinua ja luo aivan oma lookisi.

Esittelemme nyt Suitblancon upeimmat kenkähitit

#Color blocking: Tällä kaudella kengät ovat yleisesti ottaenkin todella värikkäitä, mutta cooleimmissa malleissa leikitellään toisistaan selvästi erottuvilla väreillä ja luodaan näin selkeitä kontrasteja. Merihenkiset sävyt, kuten turkoosi, azurinsininen ja taivaansininen muodostavat kauniin yhdistelmän rantalookiin. Korkokengät muodikkaan pinkkeinä tai roosansävyisinä taas sopivat täydellisesti biletyyliin.

#Reikäkuvio: Niin sanottu reikäkuvio valtaa tällä kaudella nilkkureiden ja bootsien lisäksi myös korkkarit ja budapestilaiskengät. Pienen pienillä rei’illä muodostetaan esimerkiksi kauniita kukkakuvioita tai täytetään koko kengän päällys. Viehättävä trendi tuo kenkiin ripauksen romanttista henkeä olematta kuitenkaan liioiteltu.

#Metallinhohtoa: Ajankohtaisessa kenkämallistossa näkyy nyt myös hohtavia pintoja, jotka henkivät glamouria ja viileää tyyliä. Pronssin, hopean ja kullan sävyissä hohtavat korkokengät, pistokkaat ja nyörisandaalit ovat todellisia muotihittejä. Etenkin valkoiseen kesälookiin yhdistettynä tai kontrastina rennolle farkkutyylille metallinhohtoiset hittikengät antavat erityisen coolin vaikutelman.

#Nyörit: Nyöritettävät ballerinat, sandaalit ja korkokengät tuovat klassisten mallien rinnalle aivan uudenlaista energiaa. Moninkerroin kietaistut nyörit luovat paljasta ihoa vasten upean kuvion ja näyttävät todella tyylikkäiltä ja samaan aikaan juuri sopivalla tavalla leikkisiltä. Nyörikengät sopivat niin romanttiseen hippityyliin kuin tyylikkääseen ilta-asuun.

Yhdistät helposti