Sveitsiläinen super.natural tunnetaan erityisesti merinovillaisista urheiluvaatteistaan. Sen vauhdikkaat vaatteet tuovat hengittävää ja monipuolista mukavuutta niin hikitreeniin sisätiloissa kuin pakkassään ulkoiluun.

Super.natural virittää merinovillan ominaisuudet huippuunsa

Sveitsissä vuonna 2012 perustettu super.natural on urheiluvaatteisiin erikoistunut yritys, joka on ottanut tehtäväkseen jalostaa merinovillasta entistä mukavampia ja monikäyttöisempiä tuotteita. Merinolampaiden villa tunnetaan ainutlaatuisena luonnonkuituna, joka sopii ominaisuuksiltaan hyvin vaihteleviin olosuhteisiin – kevyenä, ohuena ja hengittävänä kuituna se toimii loistavasti treenivaatteena, ja lämpimyytensä vuoksi se on myös suosittu materiaali aluskerrastoissa ja talvipukeutumisessa. Super.natural on ottanut kunnianhimoiseksi tavoitteekseen kehittää näitä ominaisuuksia entistä pidemmälle yhdistämällä luonnollisen merinokuidun teknisistä urheiluvaatteista tuttuun polyesterisekoitukseen. Lopputuloksena on ainutlaatuisen mukavia, hengittäviä ja pehmeitä urheiluvaatteita, jotka tuovat tehoa urheilusuorituksiin niin lämpöjoogassa kuin pakkashiihdossakin. Kokoelmissa on kiinnitetty huomiota myös linjakkaaseen istuvuuteen ja pelkistettyyn viimeistelyyn, joiden ansiosta vaatteet sopivat vaivatta myös rennoiksi vapaa-ajan vaatteiksi. Kokoa omaan tyyliisi ja treeniisi sopiva kokonaisuus super.naturalin monipuolisesta mallistosta!

Joogasalille, metsään, lenkkipolulle vai rinteeseen?

Super.naturalin suunnittelijoita motivoi liikkumisen riemu kaikissa muodoissaan – luonnon rauhassa tai modernilla salilla, välineiden ja varusteiden kanssa tai ilman. Siksi myös heidän vaatteensa yhdistelevät keskenään perinteisten luonnonkuitujen ja modernien teknisten innovaatioiden parhaita paloja. Yhdistelemällä kokoelman vaatteita keskenään voit luoda eloisan kokonaisuuden moneen eri lajiin niin naisten kuin miestenkin tyyliin sopivana. Ilmavan kevyt joogalook syntyy esimerkiksi väljistä, haaremihousujen kaltaisesti laskeutuvista treenihousuista sekä napakasta topista, jonka ylle voi halutessaan pukea myös pitkähihaisen urheilupaidan. Hyytäviin laskettelurinteisiin suuntaava talviurheilija voi luottaa tiiviin merinovillakerraston ja tuulenpitävän kuosiasun voimaan ja lisätä tarvittaessa ekstralämpöä erillisen välikerroksen avulla. Brändin suunnittelijat ovat myös sitä mieltä, ettei arki- ja treenivaatteita ole syytä jaotella turhan tarkasti: pelkistetyn tyylikäs t-paita voi löytää jumppasalin lisäksi paikkansa myös rennosta illanvietosta farkkuihin ja nahkakenkiin yhdistettynä, ja trendikkäät printtitrikoot sopivat erinomaisesti myös asenteikkaaseen street wear lookiin. Kokoa itsesi näköinen kokonaisuus vallankumouksellisen mukavista merinovillatuotteista ja muista ilmeikkäistä urheiluvaatesuosikeista.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua