Mallisto

Suositut filtterit
4 312 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Brittiläinen Superdry on persoonallinen sekoitus amerikkalaista vintage-muotia, japanilaista graafisuutta ja brittiläistä räätälöintiä. Tällä eri kulttuureja ja tyylejä ainutlaatuisesti yhdistävällä vaatemerkillä on pitkä historia takanaan. Merkin omistava kansainvälinen vaateteollisuuden supermerkki SuperGroup Plc perustettiin Chelthamissa, Englannissa vuonna 1985 nimellä Cult Clothing. Terävän bisnesälynsä ja kiinnostusta herättävien vaatemerkkiensä myötä SuperGroup Plc laajensi toimintaansa nopeasti 1990-luvun aikana. Superdry sai inspiraationsa perustajiensa Tokion matkasta vuonna 2003. Tämän jälkeen asiat etenivätkin vauhdilla, ja urbaanin muodin mahtimerkki avasi ensimmäisen liikkeensä vain vuotta myöhemmin Lontoon trendikkäässä Covent Gardenissa. Brittimerkki on nykyään globaali myös muussa kuin suunnittelussaan. Menestyksekäs, erityisesti nuorille ja urbaaneille kaupunkilaisille vaatteita suunnitteleva merkki on saatavilla ympäri maailman aina kotikonnuiltaan Euroopasta Aasiaan ja Australiaan saakka.

Superdry kruunaa urbaanin uniikin katutyylin

Haluatko, että pukeutumisesi heijastaa urbaaneja arvojasi ja mielenkiintoasi maailmaa ja sen eri kulttuureja kohtaan? Pukeutuminen on tietoinen valinta, jonka tavoitteena on sekä näyttää hyvältä että ilmentää kantajansa sisäistä maailmaa. Superdry on vaatemerkki, joka yhdistää nerokkaasti sekä trendikkyyden että persoonalliset ja joukosta erottavat yksityiskohdat. Merkin vaatteet on suunniteltu laatua ja kestävyyttä arvostaville innovatiivisille pukeutujille, jotka eivät pelkää näkyä ja erottua. Uniikkius, rohkeus ja ennakkoluuloton tyylien ja kulttuurien yhdistely ovat englantilaismerkin suunnittelun keskeisiä arvoja. Riskejä pelkäämätön ote on koonnut brändille laajan fanikunnan, johon kuuluvat myös superjulkkikset kuten David Beckham, Zac Efron ja Pixie Lott. Uskollisemman fanikunnasta tekee se, että Superdry saavuttaa kannattajiaan pääasiassa suositusten ja trendikkäiden mutta hienovaraisten mainoskampanjoiden avulla välttäen ylitsepursuavaa promootiota.

Sporttista katutyyliä rennolla otteella - Superdry yllättää vaativankin pukeutujan

Se, mitä et tämän katu-uskottavan vaatemerkin valikoimista löydä, sitä et myöskään tarvitse. Superdry painottaa mallistoissaan kokonaisvaltaista katutyyliä, joka on helposti yhdisteltävissä paitsi merkin sisällä myös muihin merkkeihin. Sekä miehille että naisille suunnittelevan englantilaismerkin bravuureja ovat erityisesti sporttisilla vivahteilla suunnitellut hupparit ja t-paidat sekä katseita kääntävät olkalaukut ja reput. Superdryn skarpit ja raikkaat värivalinnat sopivat erinomaisesti paitsi arjen vauhdikkaisiin aktiviteetteihin, jotka vaativat energiaa ja hyvää mieltä. Ergonomiset tennarit ja rennon sporttiset selkäreput pysyvät kovemmassakin vauhdissa mukana. Sporttista muotia pehmentämään naisellisen tyylin vaalijat voivat valita viileän tyylikkäitä ja feminiinisiä mekkoja.

Tutustu myös