Kalifornian kuuman auringon alla vuonna 2006 perustettu lifestyle-brändi Supra on yksi maailman tunnetuimpia skeittikenkien ja tennareiden valmistajia. Merkin perustajat Angel Cabada ja Scott Bailey ammentavat inspiraationsa kenkämallistoihin musiikista, rullalautailusta, taiteesta, kaduilta ja tietenkin muodista. Supran katu-uskottavuutta lisäävät myös monet ammattiskeittarit, kuten multitalentti Chad Muska, joka on skeittaamisen ohella osallistunut myös kenkien suunnitteluun.

Supra - uniikkia tennarimuotia

Merkin tyylikkäät kengät tunnetaan erityisesti niiden kestävyyden ja laadukkaiden materiaalien ansiosta sekä ainutlaatuisesta tavasta yhdistää ennakkoluulottomasti eri materiaaleja, kuten nahkaa ja kangasta. Mallistossa on aiemmin nähty esimerkiksi kullan ja hopeanväristä rei'itettyä nahkaa ja erilaisilla kohokuvioilla koristeltuja ainutlaatuisia tennareita, jotka on ennätysajassa myyty loppuun kauppojen hyllyiltä. Myös kirkkaat dynaamiset värit klassisten mustan ja valkean lisäksi ovat tälle brändille hyvin ominaista tyyliä.

Supran laajasta valikoimasta löytyy erilaisia skeittikenkiä ja vapaa-ajan tennareita miehille, naisille ja nuorille niin matala- kuin korkeavartisinakin. Esimerkiksi suosittu Skytop-tennarimalli on yksi markkinoiden eniten myydyimpiä high-top-tennareita. Kenkien lisäksi Supra tekee myös vaatteita ja asusteita samalla tutulla persoonallisella tyylillään.

Supran fanittajien joukkoon kuuluvat skeittareiden lisäksi monet eturivin räppärit ja Hollywood-starat kuten Lil Wayne. Myös muun muassa Justin Bieber on nähty kulkevan ja esiintyvän Supran kengissä. Tsekkaa omat tennarisuosikkisi trendikkäästä valikoimasta ja tilaa ne jo tänään!

Yhdistele ja sekoita