Mallisto / Suunto

Suodatin (1)

1 tuotetta

Vuonna 1936 insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestekompassin. Neste teki neulasta huomattavasti vakaamman verrattuna perinteisiin kuivakompasseihin. Tämän seurauksena arvot olivat tarkempia ja niitä pystyttiin lukemaan paremmin. Vuonna 1940 Suunto alkoi valmistaa kompakteja nestekompasseja helpottaakseen täsmällistä suunnannäyttövälinettä tarvitsevien henkilöiden elämää.

Niinpä suomalainen brändi Suunto alkoi kehittää merenkulkuun soveltuvia kompasseja, esitteli sukelluskompassin ja nousi lopulta johtavaksi sukellusvälinevalmistajaksi. Kehityksen huipun Suunto saavutti valmistamalla sukellustietokoneen, joka oli rannekellon kokoinen. Suunnon tuotteet eivät kiinnosta ainoastaan sukellusharrastajia, vaan laajalti myös luonnossa liikkujia ja vaeltajia. Tiedätkö jo, mikä on sinulle sopivin Suunto-tuote?

Suunto ohjaa löytöretkelle

Suunto Traverse: Perustoimintojen, kuten päivämääränäytön, sekuntikellon, näyttövalon ja näppäinlukon lisäksi Suunto Traverse tarjoaa myös muita ominaisuuksia. Lista on loputon. Suunto Traverse on vesitiivis 100 metrin syvyyteen asti, esittää kulkemasi reitin reaaliaikaisesti ja se on varustettu myös nopeus-, matka- ja korkeusmittarilla. Tämän lisäksi Suunto tarjoaa myös yhteensopivan sovelluksen, jonka avulla voit suunnitella reittisi. Elämää helpottavia toimintoja ovat auringonnousun sekä -laskun näyttö, kompassi, taskulamppu, askel- ja kalorimittari sekä mobiili-ilmoitukset. Unohtaa ei toki sovi klassisen mustaa ja pelkistetyn jämäkkää muotoilua.

Suunto Ambit3: Ambit3-tuoteperhe on laaja. Ambit3 Peak esimerkiksi on GPS-kello, jossa on pitkälle kehitetyt ulkoilu- ja urheilutoiminnot sekä älykäs mobiiliyhteys, joka tuo monia uusia ulottuvuuksia. Suunto Traverseen verrattuna Suunto Ambi3 Peakissa on Biker Power -tuki Bluetooth Smartin kautta ja se välittää tietoja myös säästä. Suunto Ambit3 Vertical -mallissa on myös intervallitreenin suunnittelutoiminto sekä hyvinvointiasi edistävinä ominaisuuksina uni- ja pikapalautumistesti. Ambit3 Run ei, toisin kuin muut mallit, sovellu välttämättä hyvin sukeltamiseen, sillä sen vesitiiviys riittää vain 50 metriin saakka. Muutoin sen toiminnot ovat samat.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua