Mallisto

143 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Swatch

Kasariklassikkona tunnettu Swatch valloittaa nyt retroilla, värikkäillä trendikelloilla ja uusilla, innovatiivisilla rannekelloilla, joissa tyylit vaihtelevat pelkistetyn eleganteista futuristisiin ja yllättäviin.

Swatch-kellot analogisista perusmalleista monipuolisiin kronografikelloihin

Kaikki 80-luvulla nuoruuttaan tai lapsuuttaan eläneet muistavat Swatch-kellot ja niiden arvostuksen yhtenä kaikkein tyylikkäimmistä asusteista. Joka tytöllä ja pojalla oli omaa tyyliä heijasteleva rannekello, joka sointui sekä vaatetukseen että omaan imagoon. Siksi näistä kelloista tulee edelleen hyvä fiilis. Ne ovat säilyttäneet lapsenomaisen leikkisyyden ja halun löytää aina jotain uutta ja innostavaa. Samalla brändi on ottanut ison askeleen kohti aikuisuutta. Valikoimaan mukaan tulleet hienostuneet pukukellot ja ajanottotoiminnoilla varustetut kronografikellot auttavat hektiseen elämänmenoon tottuneita miehiä ja naisia edustavan lookin luomisessa ja ajanhallinnassa kaikissa eri tilanteissa. Moni Swatchin kello onkin unisex-tyyliä, joten se sopii kenelle hyvänsä. Naisten ja miesten kannattaa silti pitäytyä omaan ranteeseen parhaiten sopivissa malleissa. Jos ranteesi on siro, kannattaa valita ohuella hihnalla ja riittävän pienellä kellotaululla varustettu malli. Mikäli ranteessasi on hiukan normaalia enemmän ruista, kannattelet helposti ja näyttävästi maskuliinisilla mitoilla varustettua kelloa.

Kolme hyvää syytä Swatch-kellon hankintaan – laatu, design ja tyylien kirjo

Swatchin uuteen tulemiseen on monta hyvää syytä, joista tärkeimmät ovat edelleen samat kuin brändin ensimmäisenä valtakautena. Kellovalmistaja on siis pysynyt uskollisena ideologialleen. Tärkeimpiin syihin kuuluu rannekellojen laadukas koneisto, joka on sveitsiläistä alkuperää. Sveitsiläiset ovat nimittäin tunnettuja tarkkojen, ajassa pysyvien ja kestävien kellokoneistojen valmistajana. Brändin uniikki design on edelleen helposti tunnistettavissa ja uusien lookien myötä ei ole unohdettu laitteen funktionaalista perustarkoitusta. Viisarit erottuvat monessa mallissa hyvin taustastaan, joten ajan hahmottaminen onnistuu nopealla vilkaisulla. Huippusuunnittelijoiden luomat limited edition -mallistot saattavat olla jonain päivänä keräilyharvinaisuuksia, joten kannattaa pitää silmät auki niiden varalta. Harvinainen rannekello on myös hauska detalji pukeutumisessasi. Analoginen koneisto, joka näkyy kellotaulun läpi on paitsi tyylikäs myös kiehtovaa seurattavaa koneiston tikittäessä sekunnista ja tunnista toiseen. Kronografikellon useat kellotaulut antavat mahdollisuuden ajoittaa joko urheilusuorituksiasi tai vaikkapa ruoanlaittoa. Mitä hyvänsä, missä ajanotolla on merkitystä. Selkeä kellotaulu siisteillä isoilla numeroilla on ajastaan tarkan valinta. Näitä yksinkertaisen kauniita kelloja on Swatchin mallistossa joka makuun.