Swedish Hashbeens on kenkämuodin kaunotar, joka lumoaa kenen tahansa fashion-muusan kauniilla muotoilullaan, raikkailla klassikkoväreillään ja aidoilla vintage-malleillaan, joiden valmistuksessa kunnioitetaan niin luontoa kuin ihmistä.

Swedish Hashbeens syntyi 2006, kun sen perustajat löysivät 300 paria kauniita punaisia, mustia ja valkoisia 70-luvulla valmistettuja puukenkiä vanhasta puukenkätehtaasta. Samat valkoiset puukengät koristivat 70-luvulla Etelä-Ruotsin kuumimman äidin Anitan jalkoja – Anita toimii merkin upean kenkädesignin inspiraationa edelleen. Hashbeensin jalkineissa, laukuissa ja vöissä käytetään ekologisesti valmistettua, korkealuokkaista luonnonnahkaa. Myös valmistusprosessissa arvostetaan perinteitä, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsin.

Swedish Hashbeensin puukengät ovat jokaisen boho chic -tytön unelma

Swedish Hashbeens on juuri sitä mitä sen haluat olevan: boho chic -tyylisi kruununjalokivi, hauska ja retro yksityiskohta farkkutyylissäsi, erottuva juhlakenkä, muodikas statement-kenkä tai luotettava kumppanisi puutarhanhoidossa. Luonnollisesti 70-luvulta kaapatut vaikutteet näkyvät reippaasti Hashbeensin designissa. Nyt pääset astelemaan puukengissä näyttävästi kuin ikoniset Jane Birkin ja Ali MacGraw.

Swedish Hashbeensin puukengät ovat yksilölliset eikä merkki pyrikään olemaan trendikäs, vaikka se onkin kivunnut trendien kärkeen jo 2008. Puukengät ovat parhaimmillaan missä tahansa tyylissä. Korkeakorkoiset sandaalit ovat hulmuavan kesämekon kanssa upeat ja tuovat sopivasti maanläheisyyttä moderniinkin tyyliin esimerkiksi mustien nahkahousujen tai -hameen ja ribbineuleen kanssa. Swedish Hashbeens inspiroi leikittelemään asuissa ja olemaan rohkeasti oma itsensä: hauska, iloinen ja luova. Nämä kengät sopivat rohkeille ja vahvoille pukeutujille – sinulle? Valitse raikas valkoinen, leikkisä punainen, boheemi tan tai klassinen musta.

Ota ilo irti trendikkäistä pistokkaista. Mätsää relaxed fit -farkut ja rento pusero ja pujota jalkasi pistokaspuukkareihin. Joko rakastuit täysin näihin ihaniin kenkiin? Sinun ei tarvitse luopua uudesta Swedish Hashbeens -suosikistasi kylmänäkään kautena, kun voit pukeutua tyylikkäisiin platform-nilkkureihin!

Yhdistele ja sekoita