Suodatin1

102 tuotetta

Näyttävää pukeutumista ja kypsää lookia korostava Tailored Originals -vaatemerkki ilahduttaa kaikkia muotia rakastavia miehiä! Tailored Originals -mallistoissa juhlivat niin huoleton tyylikkyys, istuvat vaatemallit kuin modernit yksityiskohdatkin. Näiden yhdistelmä tuo huippumerkin vaatteisiin ja pukeutumiseesi voimaa ja korkealuokkaista tyylikkyyttä, jolla piristät arki- tai juhla-lookiasi!

Tyköistuvalla valkoisella neuleella piristät pukeutumistasi raikkaan väriläikän lailla. Tummien farkkujen tai mustien kangashousujen sekä nahkakenkien kokonaisuus saa valkoisesta freesiä pirteyttä ja tällä yläosalla tuot kasvoillesikin valoisaa ilmettä! Avokauluksinen villatakki nahkanapeilla huokuu korkeaa laatua ja yksityiskohtaista käsityötä kalaverkkomaisella neuloskudoksellaan. Villatakki toimii erinomaisesti mustan t-paidan, rennon kauluspaidan tai V-kaula-aukkoisen pitkähihaisen yllä. Kietaisemalla kaulaan samaa sävyä edustavan huivin, on tyylikkyytesi paketissa!

Tyyliä ja trendejä miesten pukeutumiseen ? Tailored Originals tuo muodikkuuden osaksi arkea!

Tailored Originals -merkin puvut ovat hyvin istuvia kokonaisuuksia. Tyylikkään värisessä puvussa astelet upeana niin bisnespalaveriin, oopperaan kuin sukujuhlaankin. Laadukkaat kangasmateriaalit ja hallitut leikkaukset nostavat tyylisi korkealle tasolle ja suoraan juhlien aatelistoon! Pikkutakin voi irrottaa myös erilliseen asuyhdistelmään, kuten kapeiden farkkujen ja siistin t-paidan kaveriksi. Myös kapeilla puvunhousuilla saa ilahdutettua ruudullisen kauluspaidan, liivin ja teräväkärkisten nahkakenkien muodostamaa tyyliä. Kauluspaidan ja pikkutakin luomaan lookiin ja kaulan koristajaksi sopii täydellisesti tumma rusetti. Rusetilla saa tuotua pukeutumiseen hienostunutta fiilistä ja ajanmukaista dapper-tyyliä!

Trendikkäät Tailored Originals -verryttelyhousut toimivat kuntosalin ja kotiolojen ohella myös kaupunkikierroksella sekä kasuaalilla lounastapaamisella. Kapeaan malliin leikatut ja matalalla vyötäröllä täydennetyt verryttelyhousut ovat huippumuodikkaat ja näyttävät kerrassaan huikeilta supertyylikkäiden tennareiden tai loafereiden parina. Urheilullinen t-paita, värikäs huppari tai kuluneesti sävytetty farkkutakki täydentävät mukavan ja sporttivivahteisen asukokonaisuuden. Näillä verryttelyhousuilla viimeistelet pukeutumisesi street-muodin huipulle!

Yhdistät helposti