Suodatin1

Tata Italia
Mallisto

201 tuotetta

Tata Italian valikoimasta löydät juuri ne kauden trendikkäimmät kengät, joita olet etsinyt: ylipolvensaappaat, kiiltonahkaloaferit ja platform-nilkkurit! Taattua italialaista linjakkuutta persoonallisella otteella. Jos vaadit kengiltäsi enemmän ja etsit sitä jotain erityistä pientä vivahdetta, joka erottaa ne muusta massasta, tulet ihastumaan Tata Italiaan. Se on edgy, vahva ja modernin naisellinen!

Italialaiset ovat tunnettuja tyylitajustaan ja hienostuneesta eleganssista, jossa on kuitenkin aina jotain ekstraa, jotain persoonallista. Tata Italian kengät ovat persoonallia, moderneja ja niistä uhkuu feminiinistä voimaa. Jos haluat korostaa naisellista lookiasi, osut naulan kantaan näillä popoilla!

Tata Italia tarjoaa kaupungin kuumimmat korot

Ylipolvensaappaat ovat kokeneen viettelijättären valinta - niissä kaupungin neonvaloissa hehkuvia katuja pitkin astellen, et jää huomaamatta. Tyrmäävät ylipolvensaappaat nostavat pikkumustasi täysin uudelle tasolle - suosi A-linjaista minimekkoa klassisella siluetilla, sillä liian tiukka kotelomekko saattaa venyttää lookin lähemmäs Pretty Womania kuin modernia fashionistaa. Ylipolvensaappaat sopivat myös arkeen farkkujen kaveriksi, jolloin kannattaa valita matalapohjainen malli. Tummat slim fit -farkut, valkoinen toppi ja nahkatakki on huolettoman seksikäs look, josta ei naisellista voimaa puutu.

Maskuliinisesta muodista lainatut kiiltonahkaiset lakeerikengät ovat valloittaneet naisellisen juhlamuodin. Ja mikä sen parempi, tasapohjaisissa kengissä jaksaa tanssia aamun pikkutunneille saakka - ja ne ovat ehdottoman chic! Ne toimivat luksuselementtinä muuten perusfarkkutyylin kanssa. Löydät kiiltävää pintaa niin platform-pohjaisina, nauhaloafereina että Chelsey boot -mallisina. Ronskit ysäriä uhkuvat platform-nilkkurit tuovat muuten tyttömäiseen mekkoon sopivasti asennetta.

Kuumat killer korot ja tiukat tregginsit - toimii aina! Niittejä, vetoketjuja ja traktorinpohjaa - Tata Italia on osannut yhdistää juuri sopivan minimalistisesti särmää korkonilkkureihinsa.

Tutustu myös