Suodatin1

Teddy Smith
Mallisto

54 tuotetta

Vaaditko arkivaatteilta trendikkyyttä? Teddy Smith pitää sinut tietoisena viimeisimmistä muoti-ilmiöistä. Brändi tekee suosittuja naisten ja miesten vaatteita. Niissä on modernia särmää ja sopivasti uhmakkuutta. Omaperäinen huippumuoti kelpaa myös trendeistä kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Paitapusero on feminiinisen toimistoväen vakiovaate, mutta se näyttää paljon pirteämmältä villisti kuvioituna. Laita puseron pariksi lyhyt kynähame epäsymmetrisellä helmalla. Asun huomioarvo on taattu! Oletko rentojen asujen mies? Teddy Smith on suunnitellut miesten paidoista huolettomia, mutta silti näyttäviä. Ohut huppari käy konttorin arkityyliin miellyttävien chinojen kanssa. Sama tyyli toimii tietysti pojillakin! Vedä reilusti huppu päähän, kuten Justin Bieberkin tekee. Tyttöjen mekoissa on eleganttia tyyliä koulupäivään. Matkalle voit pukea vaikka sievän trenssin.

Teddy Smith pitää huolen muodikkuudesta

Viehättävätkö sinua naisten puseroiden solmimisnauhat ja rusetit? Vaatteissa on myös hauskoja hippimäisiä nyörejä. Kirjailut ja etno-tyyliset kuvioinnit kiinnittävät katseita. Vastapainoksi brändi on luonut naisellista läpikuultavuutta ja sensuelleja kietaisuhalkioita. Muotitietoisen miehen tyylistä heijastuu klassisuus. Huomaat varmasti myös erottuvat taskut, vetoketjut ja jännät kuosit. Tytöille on tarjolla hempeää tai selkeää muotia. Kumman ystävä olet, romanttisten ruusujen vai raikkaiden raitojen? Poikien vaatetusta piristävät makeat tekstit. Ottaisitko ennemmin persoonalliset printtikuvat?

Teddy Smith on valinnut maanläheisiä ja rauhallisia sävyjä naisten ja miesten vaatteisiin. Tehovärien pilkahdukset ovat sitäkin hehkuvampia. Samaa tyylikästä värimaailmaa on luotu tasa-arvoisesti tytöille ja pojille. Sävymaailma sallii toimivan kerrostamisen, yhdistele brändin vaatteita keskenään!

Teddy Smith on luonut toimivia perusvaatteita trenditietoisille miehille ja naisille. Tietokonelaukut täydentävät molempien rentoja asuvalintoja. Saat kivasti kontrastia korostetun asiallisilla olkalaukuilla ja kävelykengillä. Tyttömäistä tyyliä on helppo tehostaa siroilla ballerinoilla. Poikien vaatteisiin menevät esimerkiksi korkeavartiset tennarit ja niiden tyyliin sointuva reppu.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua