Ten Points -kenkämerkki tuo muodikasta ja laadukasta kenkätyyliä trendikkäästä elämästä pitäville naisille! Kenkämallien takana vaikuttava, minimalistista katutyyliä edustava suunnittelu tuo pukeutumiseesi urbaaniin kaupunkielämään täydellisesti sopivaa kenkämuotia. Ten Points -kenkävalikoimista löytyy ajatonta muotia niin rennosta kenkätyylistä pitäville kulkijoille, naisellisen tyylin omaaville askeltajille kuin käytännöllisyyttä ja trendikkyyttä samassa paketissa hakeville naisillekin. Löydät kenkävalikoimasta upeita street-muodin huolettomia edustajia, joissa askellat vapaa-ajallasi huolettomasti ja tyylikkäästi!

Kaipasitpa sopivia jalkineita korrektiin pukeutumiseen tai yökerhoissa bilettämiseen, ajattomat korkeavartiset Ten Points -nahkasaappaat ovat vastauksesi toimivaan ja tyylikkääseen pukeutumiseen! Kesäisten kenkämallien joukosta löydät kauniita loafereita, korkeakorkoisia sandaaleita sekä huippumuodikkaita terveyssandaaleita. Nämä istuvat upeasti kevyeen asukokonaisuuteen esimerkiksi maksimekon, lyhyiden farkkushortsien tai rentojen boyfriend-mallisten farkkujen kanssa. Uudet suosikkikenkäsi voivat löytyä myös lukuisten tennarityylisten kenkävaihtoehtojen tai biker boots -tyylisten mallien joukosta. Tervetuloa tutustumaan upeaan valikoimaan!

Ten Points -kengissä saat täydet kymmenen pistettä tyylikkyydestäsi!

Ten Points -valikoimista löydät useita erilaisia, mukavia askeleita takaavia nilkkureita. Naisellista ja rohkeaa asennetta uhkuvat nahkanilkkurit ovat täydellinen valinta ympärivuotiseen käyttöön. Matalakorkoinen nilkkurimalli istuu mainiosti niin hameen kuin farkkujenkin parina, ja asukokonaisuuden täydennät loistavasti esimerkiksi trendikkäällä nahkatakilla tai siistillä jakulla. Klassiset, korkeakorkoisilla koroilla varustetut nilkkurit ovat täydellinen jalkinevalinta mekon ja trenssitakin yhdistelmään, mutta yhtä lailla ne sopivat istuvan pooloneuleen, muodikkaiden shortsien ja paksujen sukkahousujen kombinaatiossa. Nilkkureiden valmistusmateriaaliana käytetty nahka takaavat uusille monipuolisille suosikkikengillesi kestävyyttä ja pitkän käyttöiän!

Yhdistele ja sekoita