Suositut filtterit
1 712 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

The North Face -vaatteet pitävät lämpimänä tyyliä kompensoimatta

Kukapa ei pitäisi kesän hellivästä lämmöstä sekä pitkistä illoista? Kirpeät syysillat ja purevat talvipakkaset seuraavat kuitenkin jokaista hellekautta. Monesti ne yllättävät, jos paksumpien vaatteiden hankintaa on tullut lykättyä hamaan tulevaan, ehkä lämmön jäämistä salaa toivoen. Jos ei kuitenkaan halua palella pellavamekossa tai lyhytlahkeisissa sortseissa läpi vuoden viileimpien kuukausien, on syytä toimia pikaisesti. Onneksi nykyään lämpimien vaatteiden valikoimasta löytyy vaikka ja mitä.

The North Face -brändi on saanut nimensä siitä pohjoisesta vuoren reunamasta, jolla käy se kaikkein kylmin sekä pistävin viima. Lämpimään pukeutumiseen keskittyvä brändi onkin varustanut vuosikausia niin Himalajan vuorikiipeilijöitä, hiihtäjiä, lumilautailijoita, kestävyysjuoksijoita ja muita urheilijoita, joiden suorituksessa oikeanlaisella varustuksella on suuri merkitys. Koska vaatimukset olivat kovat, on vaatteet tehty kestämään myös hieman ankarampia säitä. Viimeisien vuosikymmenien aikana merkin tuotteet ovat kasvattaneet suosiota myös sekä harrasteurheilijoiden keskuudessa että arkipukeutumisessa – eikä syyttä. Vaatteet suojaavat pukijaansa hyytävissäkin olosuhteissa, kompensoimatta kuitenkaan näyttävää tyyliä.

Meillä Zalandolla laaja The North Facen valikoima kattaa kaiken aina tuulta pitävistä untuvatakeista mukaviin collegepaitoihin, pehmeävuorisiin huppareihin, joustaviin ulkoiluhousuihin ja paksuihin, päätä pakkaselta suojaaviin pipoihin. Voit siis hankkia koko vaatekerran samalta brändiltä ja pysyä lämpimänä läpi kylmän talven.

Enemmän kuin pelkkä takki

Ainutlaatuinen The Nord Face ei halua kuitenkaan keskittyä vain näyttävyyteen, vaan vaatteiden tulee myös istua, pitää lämpimänä ja tehdä kaikenlaisen liikkumisen helpoksi. Jokainen vaatekappale on siis paljon enemmän kuin pelkkä takki tai pipo – ne tukevat sinua eteenpäin arjen sekä urheilun eri suorituksessa. Suunnittelussa on pidetty silmällä nykytrendien lisäksi olosuhteita, joissa niitä käytetään. Olitpa siis menossa sitten laskettelemaan kaveriporukalla, kiipeämässä vuorelle tai leiriytymässä erämaahan viikoksi, tarjoaa The Nord Face kaiken tarvittavan. Ja jos näillä vaatteilla pärjää maapallomme kylmimmissä kolkissa, ei kaupunkipäivänä varmasti pääse paleltumaan.

Kattava tarjonta takaa sopivaa päällepantavaa joka säähän. Lämpimämpinä päivinä riittää huppari tai t-paita, viileämmässä ilmastossa voi vetää ylleen vaikkapa fleecen tai kuoritakin. Paukkuvimpia pakkasia varten löytyy muhkeita untuvatakkeja. Vaatteiden korkea laatu sekä tarkka suunnittelu takaavat varman kestävyyden ja ne voikin siis altistaa kovalle kulutukselle. Kestävä vaate on myös lempeä ympäristölle – oikein huollettuna se vie läpi monta kautta. Investoi viisaasti: panosta laatuun.

The North Facen vaatteet joustavat ja myötäilevät liikkeitä venymättä tai repeytymättä. Tarkoin valikoidut materiaalit siis mahdollistavat sen, etteivät tuotteet menetä muotoaan tai rajoita liikkumista. Ne myös hengittävät ja mahdollistavat rankemmankin urheilun ilman hiessä kylpemistä. Siksi ne soveltuvat kaikkiin päivän eri koitoksiin. Valikoimastamme löydät sekä täyttä puuvillaa, pehmeää fleeceä, joustavaa trikookangasta että vedenpitävää polyesteria.

Katu-uskottavuutta ja tärkeitä yksityiskohtia

Vaatteiden tulee paitsi näyttää hyvältä ja saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi, olla myös käytännölliset pukea. The Nord Facen tuotteiden kohdalla tämä toteutuu. Yksinkertainen muotoilu ja värimaailma takaavat klassisen tyylin eivätkä riitele liikaa muun pukeutumisen kanssa. Niiden avulla on helppo luoda katu- ja latu-uskottavia asukokonaisuuksia, jotka pukevat jokaista. Mukavuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä.

Urheilijoille ja arjessa paljon tekeville tärkeintä ovat käytännölliset yksityiskohdat. The North Face -takeista löytyy monenlaisia vetoketjuja sekä lämmittäviä huppuja. Ulkohousuissa puolestaan riittää taskuja sekä tehokasta UV-suojaa, hupparin resorit eivät paina tai purista ja lippalakin saa kiristettyä sopimaan juuri omaan päähän.

The North Face -tuotteet ovat hyvä sekä varma lisä vaatekaappiisi ja ne sopivat varmasti yhteen omien suosikkiesi kanssa. Käy siis poimimassa omasi pois Zalandon mallistosta.