1 638 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

The North Face tuo upeaa pukeutumista aktiivisille liikkujille! Laadukas supermerkki on valintasi ulkoiluun ja urheiluun, mutta näissä vaatteissa edustat trendikkäänä myös kaupungin sykkeessä. 40-vuotisen kokemuksen perusteella tämä huippubrändi osaa yhdistää vaatteissaan haastavien sääolosuhteiden tekniset vaatimukset sekä näyttävän muodikkuuden. The North Face tuo huippulaatua huippusuorituksiisi - niin liikkumisessa kuin vapaa-ajallakin!

Amerikkalaisen huippumerkin nimi viittaa vuoren kylmimpään ja rankimpaan puoleen, jonne pääseminen on usein rankimpien ponnisteluiden takana. Kestävän merkin vaatteet ovatkin auttaneet vuorikiipeilijöitä saavuttamaan esimerkiksi Himalajan huipun. Merkin valikoimista löytyy superlaadukkaiden vaatteiden ohella myös hiihtovaatteita, makuupusseja, laukkuja ja telttoja, eli siis kaikkea mitä extreme-liikkuja voi kaivata!

The North Face - vaatevalintasi vaativiin sääolosuhteisiin sekä korkeisiin tyylivaatimuksiin!

Pukeutuessasi laadukkaaseen ja lämpimään The North Face -untuvatakkiin säilytät tyylikkyytesi keskellä kylmintäkin pakkassäätä. Miesten ja naisten takkivaihtoehdot sisältävät erinomaisen toimivia ja loppuun asti ajateltuja yksityiskohtia, kuten esimerkiksi takkien vettä hylkivät vetoketjut sekä tuulta ja vettä pitävät tekniset kangasmateriaalit, jotka sopivat täydellisesti vaativaan pukeutumiseen säässä kuin säässä! Naisten takkimallit ovat istuvia ja sopivat erinomaisesti trendikkäille naisille, jotka haluavat näyttää muodikkaalta ulkoilmassa ja luonnossa liikkuessaankin. Lämpimiä päällysvaatteita löytyy raikkaissa väreissä, joissa tuot pirteyttä pakkassäihin. Valikoimista löytyy myös tummia ja hillittyjä värisävyjä, jotka sopivat tyylikkyydeltään vapaa-ajan vaatevaihtoehdoiksi keskelle urbaania kaupunkielämää. Trendikästä ja laadukasta sekä lämmintä pukeutumista superlaadukkaalta merkiltä!

Superlämpimien päällysvaatteiden ohella löydät valikoimista mukavia ja istuvia vapaa-ajan vaatteita, kuten fleecepaitoja, collegeita, t-paitoja sekä huppareita. Näissä laadukkaissa vaatteissa kuljet trendien huipulle - kummalle puolelle tahansa haluatkin!

Tutustu myös